Harley & BMW Norway Race päivä 7

18.7.2021

Nordkjosbotn – Narvik 170 km (total 2380 km)

Sääennuste näytti, että joudutaan ajamaan aika kovassa sateessa ja päälle vielä tulossa tuulta reippaasti, puuskissa yli 20 m/s. Laitettiin jo hotellilla sadekamppeet valmiiksi päälle, niin ei tarvitse niitä tien poskessa sestota ja aika pian lähdön jälkeen alkoikin sataa. Narvikia lähestyttäessä tulikin sitten jo aika reippaasti ja lisäksi tuuli oli melko infernaalinen sillalla just ennen kaupunkia. Avopotalla sateessa ajaminen on ihan perseestä ja kun tuuli vielä hakkaa sateen vaakatasoon, niin vähän kysytään urheilumieltä.

Kaarrettiin Narvikin Shellille tankkaamaan, kuselle ja kuivattelemaan. Meikäläinen ei nähnyt mitään enää kaupungilla ajaessa eteensäkään. Tsekkailtiin säätä, hotelleja ja hiottiin taktiikkaa. BMW kuskilla oli kova into päästä vielä jatkamaan kaatosateeseen, joten jouduin käyttämään pari oljenkortta. Ensin tarjosin sviittiä viereisestä Scandicista, jossa oltiin viime vuonnakin kolme yötä, kun sattuneesta syystä pyörä oli korjattavana Ballangenin HD-liikkeessä. Ei tuntunut oikein BMW kuski lämpenevän, joten korotin tarjousta illallisella kaupungin parhaassa ravintelissa. Nooh, ei oikein vieläkään sytyttänyt. Sitten löin ässän pöytään ja lupasin vielä pari huurteista Narvikin kantapaikassakin Narvikguten Pubissa niin johan alkoi silmä kirkastua hänelläkin! Viimeinen ässä jäi vielä taskuun odottamaan hätätilannetta, you know 😉.

Sainpas tulemaan, sano entinen emäntä 😊 Ei paljoa pysähdelty kuvia ottamaan tien päällä, mutta maalissa jo hieman hymyilytti.

Seuraavana päivänä mennään sitten about 450 km rain or shine Mo i Ranaan.