Soolot

Rautaneito.com on aikaisemmin ollut pelkästään Iron Maidenin materiaaliin keskittyvä sivusto ja bändin nykyisten ja entisten jäsenten soolomateriaali on jätetty selvästi vähemmälle käsittelylle. Toki foorumillamme on jokusen aikaa toiminut oma osio nimeltä ”Urizen” soolourien tuotoksille. Itse en ole kovinkaan hyvin seurannut Paul Di’Annon tekemisiä Maidenista lähdön jälkeen (ehkä asiaan vaikuttaa myös se, että vuonna 1981 söin vielä kissanpaskaa hiekkalaatikolla ja imeskelin tenttua päälle papan autotallista), mutta Blaze Bayleyn, Bruce Dickinsonin ja Adrian Smithin soolourat ovat olleet sydäntä lähellä. Etenkin Dickinsonin soolomateriaali ylittää ajoittain tasollaan ja kiinnostavuudellaan Maidenin vastaavat äänitykset helposti.

Soolot-osiota on tarkoitus hiljalleen kehittää ja kasvattaa. Materiaalia tänne saadaan toivottavasti muiltakin. Blazen ja Paulin tuotantoon erikoistuneet voivat ilomielin ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen, jos haluavat osallistua sivujen tekemiseen. Olen huomannut, että Blazelle on Suomessa pieni, mutta sitäkin pippurisempi kannattajakunta ja olisi hienoa, jos sieltä suunnalta tulisi materiaalia sivuille. Brucen ja Adrianin soolomateriaaliin liittyvät tarinat levyistä, kiertueista, keikoista ja muista oleellisista asioista naputtelen sivuille myös siitä syystä, että näin saan sekavan
”mietemytyn” jäsenneltyä sivuillemme omaksi ja muiden iloksi. Materiaalissa nimittäin on todella paljon tarinoita takana, koska onhan tämä kaksikko mielestäni se kaupallisempi ja älykkäämpi osasto Maiden miehistöstä (sorry, boys).