The Coverslaves

6.8.2017

Laulu: Olli-Pekka Kärki
Kitara: Jaakko Hänninen
Kitara: Kari Korhonen
Basso: Harri ”Finnarry” Hautsalo
Rummut: Tapio ”Jerma” Korkeila

Yhtye sai alkunsa 2006, minkä jälkeen yhtye on muotoutunut useampien muutosten jälkeen nykyiseen muotoonsa. Yhtyeen kotipaikka on Pirkanmaalla sijaitseva luonnonkaunis Lempäälä siinä Tampereen vieressä.

Yhtyeen uusi vakiolaulaja on Olli-Pekka Kärki, jolla ääntä ja äänialaa riittää. Tämän lisäksi aikaisemmat vierailijat Erkki Seppänen ja Taage Laiho vierailevat keikoilla kun vain kiireiltään joutavat. Myös yhtyeen riveissä vaikuttanut Pekka Snellman saattaa ilmestyä keikoilla, kunhan vaan ulkomaankomennukseltaan ehtii.

The Coverslaves soittaa ja esiintyy Maidenille uskollisesti, tiukalla asenteella ja ennen kaikkea pitääkseen hauskaa. Settiin kuuluu kappaleita koko Maidenin uran varrelta yms. lisättynä joillakin erikoisuuksilla. Hauskaa on oltava myös yleisöllä, mikä Maidenin materiaalia soitettaessa onnistuu yleensä loistavasti kunhan setit suunnittelee esiintymispaikkaan ja kohde yleisöön nähden sopivasti! Setit sisältävät aina sekä hittejä että harvinaisempia helmiä. Tulikaste Tampereen Yo-talolla 13.1.2007 sai niin hyvän vastaanoton, että keikalle päätettiin yksimielisesti lähteä uudestaan ja vuosi 2009 tehtiin jo 14 keikkaa. Toivottavasti sama tahti jatkuu edelleenkin. Ja keikalle lähdetään edelleen mielellään olipa keikka sitten missä vain. Baarikeikkojen lisäksi tehdään myös yksityiskeikkoja yms.

The Coverslavesin yhteystiedot, menneet ja tulevat keikat ym. tarpeellinen on luettavissa kotisivuiltamme: http://www.coverslaves.com

Liity myös Facebook-ryhmään, niin saat tiedot tulevista keikoista aina: http://www.facebook.com/group.php?gid=45418660294

Keikkatiedustelut: jaakkoh73@gmail.com tai 050 – 4123293 / Jaakko

Up the ’Slaves!