Maiden Invasion

6.8.2017

Laulu: Antti Härkönen
Kitara: Teemu Kuosmanen
Kitara: Mikko Niiranen
Basso: Jari Virtanen
Rummut: Jani Partanen

Maiden Invasion on kajaanilainen Iron Maiden -tribuuttibändi. Bändin ohjelmistossa on biisejä Maidenin koko pitkän historian ajalta ja näitä biisejä bändi soittaa keikoillaan mahdollisimman monipuolisesti. Keikkoja on tehty pääasiallisesti Kajaanissa ja muualla Pohjois-Suomessa, mutta kertaalleen bändi on soittanut myös Kauhajoen Nummirockissa. Muita suurempia tapahtumia ovat olleet Paul Di`Annon lämppääminen Oulun Teatriassa sekä kahdesti on noustu lavalle RockKatti-festivaalissa Vuokatissa.

Bändin tarkoituksena ja tavoitteena on pitää hauskaa soittamalla suosikkibändin musiikkia ja sopivasti harvakseltaan käydä myös keikoilla. `Tosissaan, muttei tosikkomaisesti!`, kuuluu bändin motto. Tämä tarkoittaa lähinnä sitä, että kitarasoolot, bassokuviot ja rumpufillit opetellaan, niin kuin alkuperäisetkin menevät. Niitä yksinkertaisesti vaan ei voi hutaista vähän sinne päin. Mukana pysyy silti huumori ja turhaa ryppyotsaisuutta vältetään, vaikka alkuperäisesityksiä kumarretaan ja kunnioitetaankin viimeiseen asti. Up the Invasions!

Yhteystiedot: Teemu Kuosmanen 044-5912510 / teemu666@gmail.com ja [linkki=http://www.maideninvasion.com]www.maideninvasion.com[/linkki]