Harley & BMW – Fuck It & Let`s Ride Tour – Päivä 4

21.7.2022

Kumlinge – Eckerö 89 km (total 689 km)

Kumlingessa heräiltiin aikaisin ja nautittiin hotellin emännän laittama maukas aamiainen, jonka jälkeen hurautettiin läheiseen lauttarantaan. Liput oli ostettu Hummelvikiin menevään lauttaan, mutta reilun tunnin matkan aikana selvisi, että lautta onkin menossa Långnäsiin 😁.

Lautalla mestarit varmaan ajattelivat, että kyllä on taas turistit pihalla, kun kyselevät tyhmiä, eivätkä usko, että mihin ollaan menossa 😂
Saaristo ja kiva keli tekevät kyllä hyvän mielen. Terveisiä tallille ✌️
HD on pelittänyt hienosti tällä reissulla. Toivottavasti renkaat kestävät kotiin saakka.

Lounasta nautittiin Korsholman linnan vieressä sijaitsevassa suositussa Smakbyssä. Hyvää ruokaa ja ripeää palvelua. Majoitus oli varattu Ahvenanmaan suosikkihotelliksi meille muodostuneesta Björnhofvdagårdista. Oli ajamisten puolesta aika rauhallinen päivä eikä kilsoja tullut kuin alle sata. Hotellilla oli niin taianomainen rauhallinen tunnelma, että köllöteltiin ja kahviteltiin vaan ja ehtoolla herkuteltiin kulinaristisia nautintoja kuuden ruokalajin maistelumenusta. Tänne tullaan ihan varmaan taas uudestaan!

Nina kello kolmen teellä. Björnhofdagårdin tunnelmassa on ripaus vanhaa englantilaista tyyliä yhdistettynä saariston rentoon elämäntapaan.

 

Masut täynnä uni tuli jo yhdeksän jälkeen ja hyvä olikin, koska aamulla herätys oli jo viiden jälkeen Viking Linen laivaan Kapellskäriin.