Rautaiset jouluterveiset Rautaneito.comin ylläpidolta

23.12.2009

Rautaneito.comia ylläpitävät tontut Janne & Toni toivottavat kaikille suomalaisille Iron Maiden -faneille hyvää joulua! Kiitokset kuluneesta vuodesta, joka oli Rautaneito.comille jo kuudes. Kannattajakunnalle vuosi 2009 oli ehkä hieman hengähdystauonomainen, koska Maiden-leirissä lomailtiin hienon Somewhere Back In Time Tourin jälkeen ja oikeastaan vain Flight 666 dokumenttielokuvan ja livetupla CD:n julkaisut olivat vuoden kohokohtia. Muutoin Maiden latasi pattereita ja kypsytteli ideoita ensi vuonna ilmestyvää uutta studioalbumia ja kiertuetta varten, josta nyt on jo hieman saatu ennakkoinfoa. Osa faneista on jo alkanut kauan sitten laittaa rahaa säästöön keikkareissuja varten ja ylitöitä painetaan monessa työpaikassa, jotta eurot eivät lopu kriittisissä pisteissä (=lue juomapisteissä).

Suuri kiitos ja anteeksi myös kaikille Rautaneito.comin perheen moderaattoreille, jotka jaksatte katsoa niin käyttäjien kuin ylläpitäjienkin perään ja välillä jopa altakin sekä sivuston avustajille että Rautaneito Storen asiakkaille.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2010! Toivottavasti uusi vuosi tuo helvetinmoisen uuden albumin, kovia keikkoja ja mahdollisesti uutta lukemista kirjasarjamme kakkososan myötä. Projekti Rautaneito – Pyhää Savua 1986 – 93 etenee hiljalleen. Palkittu taiteilijamme J. Kallio painaa pitkää päivää nenä punaisena muiden oikeiden töidensä ohessa.

Up the fuckin´ Irons my friends!