Pariisi, Lontoo, Madrid, Lissabon…

23.11.2007

Iron Maiden esiintyy Somewhere Back In Time 08 kiertueella yhden harvoista sisähallikonserteistaan Pariisissa 1.7.2008 Ominisport De Bercy Arenalla. Konsertti todennäköisesti myydään loppuun ennen näkemättömän nopeasti ranskalaisen mittapuun mukaan kysynnän ollessa tällä hetkellä aivan ylitse hallin kapasiteetin. Ei siis olisi ihme, jos Pariisissa rokattaisiin myös 2.7.2008.

Kotimaassaan Englannissa ässät keikkailevat ensimmäistä kertaa stadionilla. Paikka on Twickenham Rugby Stadium Lontoossa ja päivämäärä on lauantai 5.7.2008. Virallisen nettisivun mukaan kyseessä on kesän ainoa Englannin konsertti. Stadionin kapasiteetti on 50000 katsojaa. Varmasti kokemisen arvoiset kesäjuhlat tiedossa!

Iron Maiden Fan Club järjestää ennakko-ostomahdollisuuden keskiviikkona 28.11.2007 molempiin konsertteihin.

Pablo Rautaneidon Barcelonan haarakonttorilta raportoi, että vahvoissa huhuissa kerrotaan orkesterin tekevän kesän ainoat keikkansa Espanjassa ja Portugalissa kesä-heinäkuun vaihteessa Rock in Rio festivaaleilla Madridissa ja Lissabonissa. Virallista vahvistusta odotellessa…

Tampereen konserttiliput saapuvat tilaajille kahden viikon kuluessa. Pirkko Lippupalvelusta kommentoi kiihkeästi lippujaan odottaville Iron Maiden -faneille: Lippujen postituksessa on nyt ruuhkaa, jonotus on maksuton.