Meiltä ja muualta

10.5.2009

Flight 666 promotavaraa on taas jaossa, sillä Kesko tiedottaa seuraavaa:

Iron Maidenin 25. toukokuuta julkaistava dokumenttielokuva FLIGHT 666 on ennakkotilattavissa NetAnttilassa, jossa kaikkien ennakkotilaajien kesken arvotaan upea Ed Force One -lentokone sekä 25 iPodin tarrakuorta! Koskee kaikkia Iron Maiden: Flight 666 2cd:n, 2dvd:n tai blu-rayn ennakkotilaajia.

Iron Maidenin virallinen FC on ottanut aimo harppauksen taas. Fan Club jäsenille neljä kertaa vuodessa postissa saapuva FC Magazine on muuttunut A4 kokoiseksi ja etenkin sisällön suhteen kehitys on ollut valtava. Tällä viikolla Suomeen asti ehtinyt lehdykkä sisälsi Steve Harrisin haastattelun liittyen miehen vapaa-aikaan ja ukko kertoili, mitä tykkää touhuskella kotoaan (tennistä, lasten kanssa yhdessäoloa, valokuvausta, futistouhuja yms.). Samaten kitarajumala ja yhtyeen tyyliniekka Adrian Smith kertoi tuoreita kuulumisiaan ja mietteitä juuri päättyneesta kiertueesta sekä lisäksi Dave Murray ja Janick Gers kertoivat yhteishaastattelussa kitaran soiton aloittamisistaan ja harjoittelustaan.

FC tarjoaa siis jälleen vähän enemmän rahoille vastinetta ja Rautaneito.com suosittelee lämpimästi liittymistä joukkoon.