Maiden On.

17.5.2007

Loppusuora jo häämöttää, kun Iron Maiden raottaa tulevaisuuttaan uusimman Metal Hammerin (numero 6/07 lehtipisteissä 21.5.) haastattelussa. Bruce Dickinsonin mukaan ensi vuoden minikiertueilla (kiertue on pilkottu useampaan osaan) soitetaan materiaalia 80-luvulta 90-luvun alkuun [1984-1993?]. Kiertueen jälkeen yhtye pitää vuoden tauon ja palaa vuoden 2009 lopulla kirjoittamaan uusia kappaleita. Uutta studioalbumia ja sitä seuraavaa kiertuetta ei ilmeisesti kannata odottaa ennen vuotta 2010.

Vuonna 2010 Iron Maiden tarkastelee tilannetta jatkon suhteen. Janick Gers on ilmoittanut yhtyeen muille jäsenille olevansa valmis jatkamaan niin kauan kuin henki kulkee (eli ei kovin pitkään! toim.huom.), mutta Bruce Dickinson ja Steve Harris eivät ajattele samoin. Brucen mukaan luultavasti 60 vuoden ikä on jonkinlainen raja. Viimeisen kiertueen sponsorina toimii Tena.

Yes! Viimeinkin Doningtonissa 8.-10.6. pidettävän Download Festivaalin yhden päivän liput ovat tulleet myyntiin. Rajoitettu määrä 60 punnan hintaisia lippuja on myynnissä esim. Ticketmasterissa ja Seetickets.comissa.

Kenttähuhu kertoo