Maiden ja Rod jättävät Sanctuaryn

6.11.2006

Iron Maidenin manageri Rod Smallwood on perustanut uuden yrityksen hoitaakseen bändin asioita ja samalla he ovat ilmoittaneet jättävänsä Sanctuaryn, jonka Rod perusti vuonna 1979 ja nimesi Iron Maidenin kappaleen mukaan. Myös uuden firman nimi Phantom viittaa suosittuun klassikkokappaleeseen Phantom of the Opera. Tällä liikulla ei ole dramaattista vaikutusta Maidenin suunnitelmiin tulevaisuudessa vaan näin Rod halusi järjestää asiat niin, että hän pystyy keskittymään täysipainoisesti Maidenin managerointiin.

Smallwood kommentoi asiaa seuraavasti: Perustin Sanctuaryn 1979 ja nimesin sen Maidenin biisin mukaan, joten onhan se vähän sääli lähteä kaikkien näiden vuosien jälkeen. Kuitenkin urani ehtoopuolella haluan keskittyä ja nauttia täysin rinnoin Maidenin managerointiin liittyvistä asioista ilman, että joudun miettimään muita tämän bisneksen juttuja. Kuten kaikki tiedätte, meillä on meneillään koko ajan monenlaista ja meillä on monia jänniä suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Tuleva Euroopan rundi tulee olemaan uskomaton ja haluan olla paikalla mahdollisimman monessa konsertissa nauttiakseni fiiliksestä, jonka voi mielestäni kokea oikeastaan vain Maidenin keikalla. Uuden firman nimi on siis Phantom eikä tarvitse hirveästi arvailla, että mistä nimi tulee. Älkää olko huolissanne; Maideniin keskitytään, kuten tavallisestikin!

Euroopan kiertue alkaa tämän viikon torstaina Tanskasta. Sunnuntaina Maiden soittaa ensimmäistä kertaa Tampereen Hakametsän Jäähallissa ja ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona Helsingissä Hartwalla Areenalla.

Scream for me Tampere! Scream for me Hellsinki!