Iron Maidenin Helsingin konsertin käytännön järjestelyt

15.7.2008

Konsertti perjantaina 18.07.2008 Olympiastadionilla, Helsingissä

AIKATAULU

Klo 16.00 uloimmat portit avataan

Klo 17.00 portit Olympiastadionille avataan

noin klo 18.30. Lauren Harris

noin klo 19.15. Avenged Sevenfold

noin klo 20.30. Iron Maiden

Sisääntulon nopeuttamiseksi turvatarkastukset aloitetaan uloimmilla porteilla jo klo 16.00. Tämän jälkeen on tunti aikaa tehdä esimerkiksi merchandise- ostoksia. Lipuntarkastus alkaa sisemmillä porteilla klo 17.00, jolloin stadionille pääsee sisään.

Iron Maidenin esiintyminen on noin kahden tunnin mittainen. Annetut soittoajat ovat arvioituja ja ne saattavat muuttua!

Yleisöä pyydetään saapumaan hyvissä ajoin, sillä katsojia on n. 43.000, joiden paikoilleen asettautuminen vie aikaa. Lisäksi porteilla suoritetaan turvatarkastus.

LIIKENNEJÄRJESTELYT

Yleisöä kehotetaan varaamaan aikaa ja juhlamieltä sekä saapumaan stadionille julkisilla kulkuneuvoilla. HKL ja VR ovat lisänneet kalustoaan konsertin yhteydessä.

Maksullisia pysäköintipaikkoja on erittäin rajoitetusti Mäntymäen kentällä. Henkilöautopaikat maksavat 15 euroa / auto. Mäntyniementiellä on pysäköintikielto. Lisäksi Hammarsköldintie on suljettuna yleiseltä liikenteeltä klo 6-24. Uimastadionille pääsee kuitenkin kävellen tai polkupyörillä.

Tilausajobusseille on rajallinen määrä maksullisia pysäköintipaikkoja Mäntymäen kentällä. Bussien pysäköintipaikat maksavat 40 euroa / bussi.

YLEISÖN VARUSTEET

Sateenvarjojen tuominen konserttiin on kielletty turvallisuuden sekä avattujen varjojen aiheuttamien näköesteiden vuoksi. Sateisella kelillä yleisöä pyydetään varustautumaan sadeasuin. Kertakäyttösadetakkeja on myynnissä stadionilla.

Lasereiden, alkoholin, pullojen, purkkien, aseiden, ilotulitteiden, videolaitteiden, nauhureiden, kameroiden, telttatuolien sekä muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen konserttiin ja konserttialueen välittömään läheisyyteen on ehdottomasti kielletty.

NARIKKA

Stadionin ulkopuolelta löytyy maksullinen narikka, jonne voi jättää tavaroita säilytykseen. Alueella myydään myös sadetakkeja.

KUULOSUOJAIMET

Suosittelemme kuulosuojaimia! Kuulosuojaimia on myynnissä myös stadionilla.

LISÄTIETOJA:

Konserttijärjestäjä: Live Nation Finland

– tiedotus: Ramona Forsström / 09- 856 73 413 tai ramona.forsstrom@livenation.fi