Vappu En Vivo!

30.4.2012

Harvinaista herkkua nämä päivitykset! Tämähän saattaa parhaassa tapauksessa tarkoittaa sitä, että tänne voipi jatkossa kirjoitella ihan sekavia maan ja Maidenin väliltä, kun ei kukaan varmaan luekaan, eikös? Eli blogin luonne saattaa jatkossa olla lähinnä keski-ikäisen miehen pieniä pinnallisia iloja.

Ihan helvetin kova Harrikka-kuume vaivaa, tarkemmin sanoen Rockerin kromisempi C-malli on kiikarissa. Tällainen mustana ja Vance & Hinesin putkilla, pliis:

HD Rocker

Maiden julkaisi tässä muutama viikko sitten uuden Blu-Rayn En Vivo, joka onkin ihan parasta, mitä yhtye on ulostanut aikoihin. Hienosti kuvattu ja leikattu, erinomaisilla soundeilla, loistavasti mukana oleva chileläisyleisö ja kohtuuhyvä setti – avot, tällä mennään pitkään.

1½ kuukauden päästä alkaa Maiden England Tour Amerikan ihmemaasta ja Eurooppaan bändiä odotetaan vasta ensi vuodeksi. Unelmana olisi yhdistää taas loma perheen kanssa ja keikka jossain Kroatian tapaisessa lämpimässä maassa. Vaatii aika monen asian yhteen loksahtamista samaan aikaan, mutta matkakassa alkaa olla kasassa, kun Prisman vihreä kortti kartuttaa joka kuukausi satasella ruoka- ja löpömenoista 5%. Mihin vittuun se kaikki löpö menee, kun maaliskuussakin tankattiin 800 eurolla.

Lasse Lehtisen Aholan teollisuussuvun vaiheista kertovan trilogian ensimmäisessä osassa (kolmas osa vielä ilmestymättä, tokaa osaa lueskellaan alempana kuvissa Portugalin lämmössä) oli muutamia aivan loistavia onelinereita, tässä rikastumisesta:

”Ei kukaan jaksa tehdä niin paljon työtä, että sillä rikastuisi. Rikkaaksi tullaan velalla ja toisten tekemillä töillä tai sitten varastamalla.”

Tulossa on aika hulinat, kun vanhin poika lähtee viikoksi Saksaan ja naaras muutamaksi päiväksi Espanjaan. Seuraavalla viikolla allekirjoittanut silpaisee messuilemaan omalle ständille Helsinkiin muutamaksi päiväksi.

Tässä vielä erään mestarin otos Steve Harrisista viime vuoden Helsingin keikalta, jonne järjestin kaverin kuvaamaan. Tässä on asennetta:

Steve