Trust is good… But control is better!

8.1.2015

Jenkkikorporaatioiden maailmaa tuli taas erään asiakaskäynnin yhteydessä opiskeltua. Kokemusta on tosin kertynyt jo matkan varrella parista muustakin. Kaikkia yhdistäviä tekijöitä ovat mm. jokaisesta rapsauksesta raportointi, kontrollointi ja sitoutumisen välttäminen viimeiseen saakka.

Läski lähtee -projekti etenee hitaasti, mutta varmasti. Tammikuun alusta aloin pitää myös ruokapäiväkirjaa. Urheilusuorituksia tavoitteena saada kevätkaudella 4 – 8 viikossa koostuen spinningistä, jääkiekosta, kuntosalista ja sauvakävelystä. Tavoitteena saada kesään mennessä sata kiloa rikki ensimmäistä kertaa lähes 20 vuoteen. Koko innostuksen takana on niinkin perinteinen keino kuin vedonlyönti. Vetoporukalla määritellään yhdessä tavoitteet ja ellei niihin pääse, joutuu laittamaan pari tonnia pöytään, jonka jakavat tavoitteisiin päässeet. Toimii!

Iron Maiden jatkaa hiljaiseloaan. Todennäköisesti ukkolot tekevät vihoviimeistä albumiaan ja kesän kynnyksellä uutta materiaalia saadaan faneille. Joko markkinointikoneisto on täydessä unessa tai täysin ammattitaidoton, koska kaikki nykyaikaiset keinot herättää suuren yleisön mielenkiinto (studiopäiväkirja, videot, twitter, facebook jne) ovat pimennossa. Yksi vaihtoehto on, että bändillä menee yksinkertaisesti liian hyvin. Masu on täynnä. Toivottavasti viimeinen vaihtoehto ei ole kyseessä, koska sellainen tunnelma ei hyvää lupaa albumia ajatellen. Bändin hieno ura ansaitsisi arvoisensa lopun.

Ajatuksena on tämän vuoden aikana päivitellä blogia todella aktiivisesti omaksi iloksi. Eihän näillä tarinoilla ole muille välttämättä mitään kiinnostusarvoa, mutta ehkä omien ajatuksien selventäjänä tällainen päiväkirjamainen muistiinpanojen tekeminen toimii. Kiitokset vielä Jannelle uudesta blogialustasta ja vaivannäöstä.