Halpaa kuin saippua

27.1.2015

Läski lähtee -projektissa viisi viikkoa jäljellä ja viisi kiloa uupuu tavoitteesta. Ei paha 😛

Loistava viikonloppu takana. Paikan päällä tuli käytyä katsomassa Lukon ja Ässien tammikuun tasausta niin Porissa pikku Ässä-fanin kanssa kuin Raumalla koko perheen voimin aitiossa. Tosi jänniä pelejä, Porissa ratkaisu rankkarikisassa ja Raumalla Lukon voittomaali kaksi sekuntia ennen loppua. Vanhemman pojan joukkueen peräsimessä tuli kauden paras ottelu tappiosta huolimatta ja omat höntsät vedettiin normaaliin tyyliin sunnuntaiehtoosta.

SOK ja Kesko julkaisivat viime viikolla muutaman sadan elintarvikkeen hinnanlaskun, mutta eipä tuo kyllä omassa kauppalaskussa näy pätkääkään. Pari kurkkua ja tomaatti tuntuvat aina maksavan sen satasen. Dieselin hinnanlasku sen sijaan on jo vähän helpompi havaita. Mersun tyhjä tankki imaisee 90 litraa ja siinä säästö on jo pari kolmekymppiä. Kahta autoa tankkailessa viikottain niin kyllä sen jo huomaa.

Lähiviikkoina voi olla edessä spinning ohjaajan tuurariksi ryhtyminen Kuntokeskus Tzempissä Kauttualla. Aika kammottava ajatus, mutta kai se hyvin menee sen jälkeen, kun on kerran munannut itsensä kunnolla. Always look on the bright side of life 8-}

Kävin hakemassa pari satavuotiasta Husqvarnaa ja yhden jostain 1950-luvulta olevan Dumoulin Ce Lie rinnakkaispiippuisen haulikon, jotka jäivät isäukolta.