H-D Nordic päivä 13

24.7.2020

Ballangen HD Nord Norge – Kilpisjärvi 300 km (total 3650 km)

Noin 1500 kilsan kotimatkalle kohti Kilpisjärveä.

Aamuysiltä hurautettiin taxilla Ballangeniin HD liikkeeseen ja 3200 NOK maksun jälkeen prätkä käyntiin ja tankkauksen kautta liikenteeseen. Oli mahtavaa palvelua ja varsin kohtuuhintaista, kun ottivat tunnin työn hinnan osien päälle. Reilua porukkaa ja muutenkin liike on sellainen, missä HD harrastajien kannattaa käydä aina tuosta ohi mennessä. On nimittäin melkoisesti kaikenlaista asiallista tavaraa myynnissä. Liikettä pyörittävä Reidar antoi vielä pyörästämme asiallisen kommentin, että siihen on laitettu asiallisesti lisää potkua normaaliin Ultra Classiciin verrattuna.

Kuskin munia paleltaa, niin merinovillaa päälle vaan ja matka jatkuu!

Kamppeet ja road captain Scandicista matkaan ja nokka kohti Kilpisjärveä. Ajeltiin pieni kierto tie no 87 kautta, josta tosin osa oli aivan paskana niin, että pelättiin vähän pyörän puolesta 😂. Kilpisjärven Lapland Hotelsiin saavuttiin neljän korvilla ja kohta päästiin nauttimaan ravintolan antimista. Aika herkullisia olivat Lapin maut kylmäsavuporosta käristykseen.

Kilpisjärven hotellin ravintola oli kyllä tosi laadukas, nämäkin veivät kielen mennessään.

Huomenna nokka kohti Kemiä, noin 500 kilsan tryki. Näyttäis tulevan vähän paskaa keliäkin, mutta haitanneeko tuo mitään, kun vaan matkalehmä vastaa kaasuun.

”My heart’s like an open book
For the whole world to read
Sometimes nothing keeps me together
At the seams
I’m on my way
I’m on my way
Home Sweet Home
Tonight, tonight”
– Mötley Crüe –