Vuosikatsaus 2005

20.12.2005

Oy Rautaneito.com Ab:n arvoisa tekninen johtaja gui kiden ja pää-ääntäjä rautakansleri Herr P. Keinonen haluavat kiittää kaikkia suomalaisia Iron Maiden -faneja loistavasta vuodesta 2005. Paluu kultakauteen on tosiasia. Viimeksi yhtä kovaa mentiin Golden Eralla muinaisella 80-luvulla. Vuoteen mahtui tukuittain hienoja hetkiä Maidenin tahdittamana, kuten esim. kaksi loppuunmyytyä keikkaa Helsingissä, lukuisia Maiden-aiheisia tv-ohjelmia ja monia uusia julkaisuja niin Sir Bruce Dickinsonin soolorintamalla kuin itse pääakti Maidenin livealbumin muodossa.

Rautaneito.com jatkoi hienosti alkanutta toimintaansa entistä aktiivisemmin. Sivuston kävijämäärä on kasvanut koko ajan. Keskustelupalsta eli foorumi on ollut sivuston suola ja siitä on ollut monelle paljon hyötyä niin tiedon haussa kuin uusien tuttavuuksienkin tekemisessä. Niinhän se on, että missä vaan kaksi Maiden miestä tapaa, johan siellä kolinabasso raikaa.

Suuret kiitokset kaikille sivuston parissa ahertaneille avustajille, moderaattoreille ja materiaalin lähettäjille. Kiitokset myös kaikille käyttäjille, jotka olette omalta osaltanne tuoneet omat mausteenne soppaamme.

Rautaneito.com toivottaa kaikille glögiltä haisevaa ja kinkulta maistuvaa joulua sekä laukkaavaa uutta vuotta 2006. Kopoti kopoti. You are #6.