London calling

26.6.2006

Infernon päätoimittaja Matti Riekki viekoittelee Maiden faneja lisää kommentoimalla uutta albumia seuraavasti:

…levy tosiaan tuntui kokonaisena hiton hyvältä. Pari ekaa biisiä on vähän sellaisia turhan perusralleja, mutta sitten alkaa toimia… Sanotaanko, että mahtipontisuus on kohdillaan ja 72 minuuttia meni pirun nopiaa, kai sekin jotain kertoo. Senkin kai uskallan ilman oikeustoimia sanoa, että levy kuulosti surullisimmalta ja synkimmältä Maidenilta koskaan.

Viimeinen lause on kyllä melkein sama kuin olisi eilisessä lotossa ollut itsellä 7 oikein. Tuskin monikaan Maiden fani himoitsee lisää duurivoittoista ja helppoa rokettirollia a la Wildest Dreams.

28.8. ilmestyvä Inferno sisältää Steve Harrisin, Dave Murrayn ja Adrian Smithin haastattelut. Ilmeisesti Nicko McBrainkin oli kehunut tasoitustaan pienessä punkussa, mutta ihan lehteen asti pääsystä ei ole vielä tietoa.

Myös Maidenin hovitoimittaja oma vasikka Dave Ling kommentoi omien nettisivujensa päiväkirjassa uutta albumia: I'd like to tell you all about Iron Maiden's new album 'A Matter Of Life And Death'… but sadly I can't. Before hearing it at yesterday's playback and interview session