Iron Maiden "Death On The Road" 3DVD:n Suomen ensi-ilta ke 1.2.2006

17.1.2006

Iron Maiden julkaisee perjantaina 3. päivä helmikuuta Death On The Road DVD:n. DVD sisältää Iron Maidenin konsertin Dortmund Wesfalenhalle Areenalta Saksasta joulukuulta 2003, joka oli osa yhtyeen massiivista Dance of Death Euroopan kiertuetta. Lisäksi DVD:llä on yli 3 tuntia extra materiaalia kuten dokumenttejä.

Sinulla on mahdollisuus nähdä tämä konserttispektaakkeli sekä extra materiaalia ennakkoon keskiviikkona 1. päivä helmikuuta Ravintola Nightlife-Rockissa. Death on the Road -ennakkonäytös on osana KinoTuskan ohjelmistoa. Tapahtumassa jaossa Death On The Road DVD:tä, Iron Maiden avaimenperiä, T-paitoja jne.

KinoTuska on Tuska-festivaalin sivuprojekti, jonka tarkoituksena on esittää raskaamman musiikin audiovisuaalista puolta, joka ei muuten oikein saa ansaitsemaansa huomiota. Helsingin Nightlife-Rockissa esitetään screenilta DVD- ja musiikkivideotuotantoa laidasta laitaan keskimäärin joka toinen keskiviikko siten, että etusijalla on kotimainen raskaan sarjan osasto. Iltojen aikana on myös aina teemaan liittyviä tietokilpailuja, joissa tarjolla on krääsää ja materiaa nipplitiedon mestareille.

KinoTuska 1.2.2006 : Iron Maiden – Death On the Road Suomen ensi-ilta
Nightlife-Rock Hellsinki, Hesari 25
Klo 21 alkaen
Sisään 3 euroa, kaikki jotka esittävät ovella TUSKA-paidan tai pääsylipun saavat lippunsa euron halvemmalla.