Seuraavia Suomen keikkoja odotellaan kuumeisesti…

4.9.2010

Juolahti jokunen aika sitten mieleen, että sivuille pitää saada blogi, jonne voi käydä naputtelemassa fiiliksiä ja päivän polttavia kysymyksiä silloin, kun siltä tuntuu. Joskus mennään Maiden aiheissa ja joskus jotain ihan muuta.

Maidenin The Final Frontier jatkaa kolmatta viikkoa Suomen albumilistan ykkösenä ja fanit odottavat Dickinsonin Porissa lupailemaa uutta Suomen keikkaa tai keikkoja. Uusia keikkapäiviä nyt jo julkaistujen Aussi-keikkojen kaveriksi saadaan varmasti aivan lähiaikoina. Mikäs siinä on keikkoja julkistella, kun uusin albumi myy helvetin hyvin. Toivottavasti bändi esiintyy Hartwall Areenalla ja mieluusti vaikka parina peräkkäisenä päivänä, mikä ei ole yhtään mahdotonta. Tampereen voi minun puolestani jättää väliin, koska yleisö on jostain syystä aina Hakametsässä aivan aneeminen. Odottevissa on taas melkoinen lippurumba, jossa tosin helpotusta tuo Fan Club jäsenetu, jolla voi ostaa lippuja etukäteen. Kannattaa liittyä! FC lehdykkääkin on parannettu viime aikoina.

Uusi albumi pyörii edelleen joka päivä soittimessa ja se on havaittu hyvin kulutusta kestäväksi. Sen verran saamaton olen ollut, että mitään arviota en ole saanut raapusteltua valmiiksi asti enkä sivuille Porin keikastakaan ole mitään osannut runoilla.

Rautaneidossa kävi kuhina elokuun aikana uuden albumin ja keikan takia. Sivuilla vieraili 13 000 eri kävijää. Määrä ei ole lähelläkään all time highta, joka 2008 elokuussa kahden stadion keikan myötä toi sivuille noin 25 000 kävijää.