H-D & BMW Nordic Wedding Rally – Päivä 6

9.7.2023

Andenes – Kabelvåg 366 km (yhteensä 2654 km)
Kierreltiin pikkuteitä paikallisen motoristin vinkeistä sen sijaan, että olisi ajettu suoraan Kabelvågiin ja olikin aivan mahtavat reitit!

Andenesista lähdetiin kymmenen jälkeen ajelemaan pitkin rannikkoa pieniä teitä ja kerrankin ilma oli aivan huippu, noin 20 astetta lämintä ja aurinko paistoi. Maisemat ja tiet sekä verrattain hiljainen liikenne vaikuttivat yhdessä ilmeisesti kuskin pään pehmenemisen kanssa sen, että tuli ihan itku pari kertaa ajaessa, kun tuntui niin hyvältä. Varmaan vähän stressiä ollut koko alkuvuosi töissä, niin sekin alkaa nyt helpottaa. Että kaikki oli niin kuin viimeisen päälle.

Tässä pienellä tuumaustauolla, kun asfalttitie päättyi ja lisäksi uhkasivat umpikujalla, vaikka kartan mukaan kyllä piti tien jatkua normaalisti.
Kuudenkympin alue päättyy niin kuin tien pinnoitekin, lisäksi tien kunnon vuoksi eteneminen tästä omalla vastuulla. No kenenkäs muun sitten?
“At the end of the road
We’ll be singing
At the end of the road
Flyin’ high
At the end of the road
Never beaten
It’s the end of the road
Do or die“

– End Of The Road / Kickin Valentina –
Maisemia Lofooteilta
Sortlandin silta
Melbun ja Fiskebølin välisellä lautalla hienoja näkymiä
Midnattsolveienillä jossain hornan tuutissa. Vesi näytti puhtaalta ja kylmältä.
Tämä oli yksi hienoimmista ajopäivistä. Kaikki natsasi 😎

Noin seiskan jälkeen saavuttiin majapaikkaamme Nyvågar Rorbuhotel, jossa olemme kaksi yötä. Tarkoitus on huomenna pitää vähän taukoa ajamisesta ja lepäillä. Suihkun ja illallisen jälkeen olikin jo väsy ja uni tuli nopeasti.