Albumikeskustelua ja äänestys: Iron Maiden

Keskustelua Iron Maidenista ja kaikesta bändiin liittyvästä.

Moderator: The Killer Krew

Iron Maiden arvosana

1
2
1%
2
8
4%
3
43
20%
4
93
44%
5
66
31%
 
Total votes: 212

Yrms_
Kapteeni Saigonissa
Kapteeni Saigonissa
Posts: 1347
Joined: Wed Mar 02, 2005 17:57
Location: In Espoo Form

Post by Yrms_ »

^siinä vasta arvostelu. Voisit edes vähän laittaa perusteluja, tollasia kukaan jaksa lukea
Half Lives... Eat But Never Kill
löllönen
Vempare
Vempare
Posts: 4
Joined: Thu Jul 07, 2005 16:04
Location: Helsinki

Post by löllönen »

PROWLER 4

+ menevä alkuriffi
+ Di´Anno
+ hyvää riffittelyä koko kappaleen ajan
+ soolo


SANCTUARY 2.5

+ riffi
+/- toimii paremmin livenä
- parempi Brucen vetämänä


REMEMBER TOMORROW 4

+ bassokuviot
+ hieno kappale
+ levyn parhaimmistoa


RUNNING FREE 5

+ Burr
+ loistava huudatus-kertsi
+/- parempi livenä


PHANTOM OF THE OPERA 4

+ twinkitarat
+ riffit rautaa


TRANSYLVANIA 3

+ Maidenin parhaimpia instrumentaaleja
+ jälleen riffit :)


STRANGE WORLD 3

+ mahtavaa kitarointia
+ Harris
+/- ehkä yksi balladi olisi riittänyt levylle


CHARLOTTE THE HARLOT 2.5

+ ihan kuunneltava, mutta kaukana Maidenin parhaasta
+ kertosäe
- ärsyttävä alku


IRON MAIDEN 3

+ legendaarinen alkuriffi
+ komppi



Hieno debyyttialbumi.

KESKIARVO : 3.4


Ranking:

1. Seventh Son Of A Seventh Son KA : 3.9
2. Number Of The Beast KA : 3.6
3. Iron Maiden KA : 3.4
Kaukkis
Hell Rat
Hell Rat
Posts: 310
Joined: Tue Jan 06, 2004 17:55
Location: Helsinki

Post by Kaukkis »

Ei voi käsittää.. Eivätkö ihmiset lue lainkaan tän topicin muita viestejä, kun vähintään joka toisessa arvostellaan Sanctuary? Sitä EI ollut alkuperäisessä levyssä, vaan se on lisätty v. '98 uusintapainoksiin!

T. Wannabemode
Päärynähhh!
Bootleglista
Peke
Kärpästen Herra
Kärpästen Herra
Posts: 4785
Joined: Fri Jan 16, 2004 10:41
Location: Kotka/Karhulan Metallitehdas 48666

Post by Peke »

Kaukkis wrote:Ei voi käsittää.. Eivätkö ihmiset lue lainkaan tän topicin muita viestejä, kun vähintään joka toisessa arvostellaan Sanctuary? Sitä EI ollut alkuperäisessä levyssä, vaan se on lisätty v. '98 uusintapainoksiin!

T. Wannabemode
Peke wrote:
joel_h wrote: SANCTUARY 4

Vaikka monet ovat tätä haukkuneetkin niin minun mielestä tämä on hyvä kappale ja Di'Anno
vetää tämän hyvin
Olemme täällä sopineet, että arvostellaan vaan alkuperäislevyllä olevat biisit ja sanctuary ei kuulu niihin, vaan on lisätty exchanged cd-versioihin.

Sinulta (ja muutamilta muiltakin) asia meni varmaan ohi :wink:
ja vasta muutama viesti takaperin mainitsin asiasta..... katelkaa nyt ihmiset hieman näitä topikseja etu- ja takaperin ennenkuin postaatte ja tsekatkaan asan n00b-ohjeet viewtopic.php?t=1153.
Into Iron Maiden Since 1983
Stratocaster
Azazel
Azazel
Posts: 6078
Joined: Fri Jul 15, 2005 17:18

Post by Stratocaster »

Hähää, editoin taas. Steve Harrisin mieltymys saksiin on periytynyt minulle, ja yritän tehdä tietenkin taas paremman arvostelun. :lol:


Prowler 5

Mainion levyn mainio avausbiisi. Energinen kitarariffi, legendaarinen wah-kuvio käynnistää biisin paremmin kuin hyvin. Heti alkuun huomaa kuinka biisi toimii, bändi todellakin on jauhanut tätä, ja tämän levyn biisejä keikoilla vuosikausia. Kitarasoundi on raaka, ja aika eroava tulevaan Maideniin, mutta sopii loistavasti biisin raakaan yleiskuvaan.
Biisin rakenne on taasen taattua Harrisia, heti kuulee hienoja kitarariffejä, kuvioita, temponvaihdos. Kaikki loistavan biisin tuntomerkit löytyvät! Dave vetää hienon, raa´an kuuloisen ja voimakkaan soolon.
Tällä levyllä kuuluu hienosti bändin alkuaikojen puhdas energia, ja tietynlainen kokemattomuus. Mu mielestä debyyttilevyt on aina olleet tietyllä tavalla erilaisia, niille on saatu tallelle semmoinen ensimmäisen kerran-fiilis, joka tästäkin levystä kuuluu, positiivisessta mielessä.
Di ´Anno laulaa karheaan tyyliinsä uskollisesti, ja vaikka Brucekin vetää Prowlerin hienosti, pidän kyllä eniten Paulin räväkästä esityksestä enemmän. Sana "raaka" kuvaa kaikkea, laulua, biisiä ja soundia.
Ennenkaikkea tämä on loistava aloitusbiisi, potkii koko levyn käyntiin.


Remember Tomorrow 5

Klassikko tämäkin. Aukesi minulle vähän hitaasti, mutta nyt tietenkin tulee luukutettua entistä enemmän.
Steven bassointron jälkeen päästään asiaan, ja Paul vetääkin tunnelmallisesti. Taustalla näppäilee hiukan epävireinen kitara, mutta se ei pilaa kumminkaan tunnelmaa. Paul tietääkseni teki tämän lyriikat (?) ja hyvät ovatkin. Kertsintapaisessa tuodaan jo vähän raskautta kehiin, ja Paul vetääkin hienon venytyksen. Sitten palataan taas rauhallisempaan kohtaan.
Paul laulaa tämän toki hyvin, mutta mielestäni tämä toimii kumminkin paremmin Brucen laulamana. Kauaa ei tunnelmoida, yhtäkkiä *Pam* temponvaihdos, jälleen kerran loistava soolo kehiin! Murrayn tyyli on kuultavissa heti, ja hienoa on, ei muuta voi sanoa. Nuoreksi jätkäksi vielä.
Dennis on vähän niin ja näin itseni kohdalla, pääni yhdistää useimmat jutut Murrayn piikkiin. Stratton oli muutenkin vain "vierailija" bändissä, ja mies onkin aika huomaamaton. :? Tai sitten vika on vaan mun korvien välissä.
No, biisi jyrää loppua kohden aggressiivisesti, ja kaikki toimii kuten hyvän Maiden-biisin kuuluukin. Todella aggressiiviset kitaravenytykset loppuun, ja biisi on ohi.


Running Free 3,5

Legendaarinen ja nostalginen. Ensimmäisiä sanoja joita tästä tulee mieleen. Heti alkuun yksinkertaiset, ja tarttuvat rummut, jotka vievät kuulijan mukaan. Basso tulee mukaan, "Okey", viiltävät kitarat.
Biisi on varmaan Maidenin eniten punk-tyylinen, ja sanoitukset ovat yksinkertaiset. Kertosäkeessä lähinnä koomisen kuuloinen stemmalaulu, mutta sen jälkeen kuullaan ehtaa kitara-Maidenia, eli niitä legendaarisia harmonioita.
Tämän biisin ongelma ei olekkaan itse biisi, vaan sen soundi. Soundi jää muista levyn biiseistä pahasti jälkeen, vaikka levyn yleissoundikaan ei ole kummoisempi. Rummut ovat kumminkin hyvän kuuloiset, ja Paul laulaa tyypilliseen tyyliinsä, upeasti. Biisi kulkee hienosti, vaikka pientä puutumista tähän onkin syntynyt monien kuuntelukertojen perusteella.
Taas näitä vähän ristiriitaisia vetoja, jotka Bruce saattaa vetää paremmin. Kun on kuullut Live After Deathin version, tämä tuntuu auttamattomasti vähän tyhjältä. Tai sitten mulla on vähän eri näkökanta, kun tuo LAD:in versio oli se jonka kuulin ensin.
Itse biisin rakenne on yksinkertainen ja Harrisin tyylinen.
Annan kumminkin tuon kolme ja puoli pistettä, johtuen köyhästä soundista, se on tärkeä seikka. Paremmilla soundeilla olisi voinut olla 4 pointsin arvonen.



Phantom Of The Opera 5

Progempaa Maidenia, mestariteos, jota kuullaan vielä nykyäänkin keikoilla. (Ei johdu ainakaan Early Days-tourista. :lol: )
Heti alkuun outo, ihmeellinen ja voimakas kitarakuvio. Jättää heti kättelyssä "Mistä tuo tuli?"-fiiliksen! Rumpukomppi on loistava, ja kitarakuvio kulkee mainiosti. Biisi lähtee käyntiin mutkattomasti, ja Paul laulaa hienosti, nyt kuullaan vähän äänen venytystäkin.
Tämä on sitä parasta Maidenia, jalka vipattaa tahdissa ja väkisinkin tulee laulettua mukana. Sanatkin ovat hyvät, sen mitä nyt Englantia tajuan yleensäkän.
Parin säkeistön jälkeen hidastuu, ja tulee yksinkertainen, mutta toimiva kitarakuvio hienon basson säestämänä. Kuullaan jälleen vähän stemmoja, jotka ovat vähän liian kovalla. Mutta ei se mitään, sillä kohta ruvetaan tunnelmoimaan, ja helpohko, hieno soolovenyttely starttaa.
Rauhallista kitaranäppäilyä taustalla. Hetken hiljaista ja Steven bassokuvio alkaa, ja kitara tulee mukaan.
Koko biisin rakennen on täydellinen, ei kerkeä varmasti kyllästyä, ku yhtäkkiä tempo muuttuu ja biisi lähtee kulkemaan eri suuntaan. Tällaiste biisien takia kuuntelen Maidenia! Hieno instumentaali-kohta puolivälissä.
Levyn ontohko ja raaka soundi ei haittaa biisin tunnelmaa, ja tämä toimii aina, myöskin Brucen vetämänä.



Transylvania 5

Minulle aina ollut kahdesta vaihtoehdosta Ghengis Khan ja tämä se parempi. Yksinkertaista tappamista koko biisi, alkuun heti murhaava riffi, ja sitten rummut mukaan. Erityisesti nostan hattua kyllä tälle rumpuosuudelle, tähän biisin rumpusoundi ja soundi yleensäkin sopivat kuin nyrkki nokkaan.
E-D-C kohdassa kaikua mukana kitarassa, ja hienoa venytystä kuullaan.
Biisi on rakenteeltaan, mitäs muuta kuin sitä parasta Steve Harrista.
~ 1:47 kohdalla kiihdytys, ja hienoa kitarakuvio/soolo yhdistelmää.
Loistavasti potkii eteenpäin, ja kahden kitaran harmoninen taustariffi toimii aivan upeasti. Raakaa ja yksinkertaista, ei jätä kylmäksi.
Loppuosa on kitarasoolojen juhlaa, ja bassokin jymisee hienosti.
Kaikenkaikkiaan mainio biisi, mitä livenä kuullaan harvoin. A Real Live Dead Onelta löytyy kumminkin versio, mistä itse pidän henkilökohtaisesti paljon, suosittelen.


Strange World 3,5

Alkuun hieno, jonkun efektin täydentämä rauhallinen ja hieno kitarakuvio.
Vähän rumpujen ja basson täydennystä mukaan, ja soolo alkaa.
En tiedä miksi, mutta Strange Worldin alkusoolo on mulle aina ollut kaikenkaikkiaan Maidenin hienoimpia sooloja, sen tunnelma ja hyvä soolosoundi tekevät siitä vaan loistavan. Itse soolo on rakenteeltaan helppo ja toimiva.
Soolo johdattelee aivan täysin biisin tunnelmaan, ja kaunis melodinen kaikulaulu alkaa. Sanoitukset kuuluvat korvaan positiivisina. Rummut vetävät myöskin hienosti, ja yksinkertaisesti. Clive on kyllä terässä tällä levyllä, kuten kahdella muullakin. Kitarasoolo kuullaan taas kolmannen minuutin paikkeilla, ja hieno soolo onkin, vaikkei päihitä alkusooloa.
Soolo ja sen soundi ovat ihan menevää tavaraa, mutta häviää muulle levylle.
Tässä biisissä Paul Di´Anno todisti osaavansa laulaa myös melodista ja tunnelmallista, ennenkaikkea kaunista biisiä. Rumpujen "fillit" introssa ja loppuosassa ovat nerokkaita ja hienoja, juuri kun luulee, että biisi jatkuu taas, tuleekin lisää näppäilyä.
Hyvä biisi näin teoreettisella tasolla, mutta joku tökkii. Kokonaisuus on omituisen oloinen, ja kitarasoundista olisi voinut karsia efektiä vähän pois. Biisi on vähän liikaa balladimainen ollessa vähän tarpeeton Remember Tomorrow´n sisältäessä tarpeeksi tätäkin lajia.


Charlotte The Harlot 3,5

Dave Murrayn ensimmäinen biisi. Alkuriffi on hieno, iloisen kuuloinen, mutta ehkä tähän olisi ollut parempi joku toinen.
Itse sointukuvio ja melodia ovat hienoja, Maidenille tyypillisiä. Toimivia kaikenkaikkiaan. "Charlotte The Harlot"-kertsi toimii, ja painuu mieleen varmasti. Pian onkin hidas tunnelmointi, joka toimii hyvin. Paul hoilaa hauskoja "OO-o" kuvioita ennen varsinaisen laulun alkua. Taas kerran taustalla hienolla soundilla toteutettu näppäily.
Biisi kertoo hienoa tarinaa, jolle jatko-osiakin löytyy. Aliarvostettu helmi tämäkin biisi, en tiedä miksi tätä pidetään yleisesti huonohkona.
Rummuilla avustettu rymistely, ja sooloa pukkaa taas. Raaka, voimakas, eli albumille tyypillinen soolo. Mahtavaa! Sitten palataankin taas normaaliin säkeistöön. Tämä on vähän erilainen kuin Steven tekemät
kappaleet, ja ehkä siksi toimii. Toimii, mutta ei kumminkaan parasta Maidenia, ja valitettavasti jää albumin yleistason jälkeen. Ihan menevä biisi, joka toimii erittäinkin hyvin tietyissä mielentiloissa.



Iron Maiden 3,5

Alun kitarasoundi on terävä, vihainen ja raaka! Pistää heti kuulijan liikkeellee, ja starttaa biisin mainiosti. Outo riffi, samaan sarjaan Phantomin kanssa. Riffi toimii mainiosti kahdella kitarallaan, ja biisi lähtee rullaamaan.
Biisi on yksinkertainen ja nopea. Clive vetää hienosti rumpukomppia, sen mitä nyt ymmärrän rummuista. Kertosäkeessä yksinkertainen rakenne, ja kitaravenytykset sopivat hyvin. Sanat ovat yksinkertaiset ja mieleenpainuvat.
Tämä ei ole mielestäni toiminut livenä Brucen kanssa. Nicko soittaa erilailla, eikä se mielestäni sovi tähän. Clive on juuri oikea mies Iron Maiden-biisiin. Kokonaisuutena biisi on hieno nimikkokappale, ja keikkojen kohokohtana varmasti toimi aikoinaan hyvin. Eteenpäin pusketaan voimakkaasti. Varsinaista kitarasooloa ei ole, mutta sen puutetta ei melkein edes huomaa. Loppuun rymistelyä, loistava keikkalopetus, ja biisi on ohi.
Tämä menee Charlotten kanssa samaan kasaan, eli tietyissä fiiliksissä toimii. Nyt juuri olen vähän tympääntynyt tähän fanien kansallislauluun, joten muutin puolella pisteellä huonompaan suuntaa.

Keskiarvo 4,25. Kova levy. :finger:

Levy on kaikenkaikkiaan todella onnistunut, raaka ja Maidenin alkuaikoja hyvin kuvaava. Mielestäni Killers on tämän lätyn luonnollinen jatke, ja molempien biisit ovatkin livesetissä pitkään pyörineitä. Seuraavaa arvostelua odotellessa.

Cheers, Fender Stratocaster. 8)
Last edited by Stratocaster on Tue Jan 17, 2006 19:58, edited 3 times in total.
Yrms_
Kapteeni Saigonissa
Kapteeni Saigonissa
Posts: 1347
Joined: Wed Mar 02, 2005 17:57
Location: In Espoo Form

Post by Yrms_ »

Stratocaster wrote: Sanctuary - Loistava rock-henkinen ralli, pidän paljon. 4
Mulla on tänään varmaan huono päivä mutta tää menee jo yli hilseen :x ettekö te nyypiäiset voi lukea edes noita ensimmäisiä viestejä topicista? tai vaihtoehtoisesti Peken viestit :D
Half Lives... Eat But Never Kill
TheWickerman
Hang-Around
Hang-Around
Posts: 181
Joined: Thu Jun 03, 2004 0:03
Location: Helsinki

Post by TheWickerman »

Yrms_ wrote:
Stratocaster wrote: Sanctuary - Loistava rock-henkinen ralli, pidän paljon. 4
Mulla on tänään varmaan huono päivä mutta tää menee jo yli hilseen :x ettekö te nyypiäiset voi lukea edes noita ensimmäisiä viestejä topicista? tai vaihtoehtoisesti Peken viestit :D
Jep ja muutenkin sellaiset arvostelut missä lukee: "levyn paras biisi, suosikki" ei oikeen sano mitään. Antamasi arvosana kertoo jo että onko biisi suosikkejasi vai ei, vähän kaivataan perusteluja noille arvioille.
Älä tee sitä tänään minkä voit tehdä huomenna......Jos jaksat
Peke
Kärpästen Herra
Kärpästen Herra
Posts: 4785
Joined: Fri Jan 16, 2004 10:41
Location: Kotka/Karhulan Metallitehdas 48666

Post by Peke »

Yrms_ wrote:
Stratocaster wrote: Sanctuary - Loistava rock-henkinen ralli, pidän paljon. 4
Mulla on tänään varmaan huono päivä mutta tää menee jo yli hilseen :x ettekö te nyypiäiset voi lukea edes noita ensimmäisiä viestejä topicista? tai vaihtoehtoisesti Peken viestit :D
Olihan tuo vinkki aika kaukana...... vittu edellinen viesti :shock:
Nyt vanhakin jo repee... tälläsessä kohassa taluttaisin omat kakarat yöllä viideks minuutiks lumihankeen ja kertoisin mitä asiaa mulla on oikeesti, siellä ne kuuntelee ja muistaakin asian varmaan 20 vuotta :wink:

ai mistä nyt naamailllaan? No tästä

Olemme täällä sopineet, että arvostellaan vaan alkuperäislevyllä olevat biisit ja sanctuary ei kuulu niihin, vaan on lisätty exchanged cd-versioihin.

Hierokaa asia nyt naamaan niin , että tuntuu, että muistatte....
Into Iron Maiden Since 1983
Stratocaster
Azazel
Azazel
Posts: 6078
Joined: Fri Jul 15, 2005 17:18

Post by Stratocaster »

Kyllä mä sen tiesin että Sanctuarya ei ole alkuperäsessä mutta ajattelin että sen sais silti laittaa...
Peke
Kärpästen Herra
Kärpästen Herra
Posts: 4785
Joined: Fri Jan 16, 2004 10:41
Location: Kotka/Karhulan Metallitehdas 48666

Post by Peke »

Debyytti tulee saamaan julkisuutta jatkossa varmaan paljon Early Days kiertueenkin vuoksi. Mukavaa, että porukka arvostaa tätä historiallisesti tärkeintä lättyä. Olen tavannut jengiä joka ei edes osta levyä, koska siinä ei laula Bruce :shock:

ja toveri Strato.... kyllä se siitä lutviutuu :D
Into Iron Maiden Since 1983
Stratocaster
Azazel
Azazel
Posts: 6078
Joined: Fri Jul 15, 2005 17:18

Post by Stratocaster »

Peke wrote:ja toveri Strato.... kyllä se siitä lutviutuu :D
Toivottavasti. 8)
Jawbreaker
Bändäri
Bändäri
Posts: 240
Joined: Thu Jun 02, 2005 16:50
Location: Helsinki

Post by Jawbreaker »

Itselläni tämä on ehdotonta top 5 kamaa!
Tykkään tästä Punk/rock/metalli otteesta!
Eritoten Di'Annon äänestä.

Prowler Mukava rokkiveto, joka ansaitsisi mielestäni paikan settilistoille.
4


Remember Tomorrow Kaunis kappale ja Di'Annokin kuullostaa mahtavalta.
Tätäkin on mukava tilutella.
5


Running FreeMelko tasapaksu, mutta kyllähän tämäkin on ihan mukava rokkivetäisy.
3

Phamtom of opera Muuten hyvä biisi, mutta sortuu ylivenyttämiseen.
4,5

Transylvania Mukava instrumentaali ja kyllähän tämänkin jaksaa soittaa.
4

sTRANGE wORLD Mukavan alkellinen Sci-Fi soundi taustalla ja Di'Annon ääni on taasen yhtä kaunis kuin Remember Tomorrowssa.
5

Charlotte The HarlotTämä taas on muutenkin hauska biisi :D.
5

Iron Maiden Tämähän on itsessään legenda.
5

Eli arvosana on= 4,5

EDIT: poistin nyt tuon Sanctuaryn ja kaikki ovat tyytyväisiä, vai mitä?
Last edited by Jawbreaker on Fri Jul 29, 2005 1:39, edited 1 time in total.
Peace Sells... But Whos buying?
Niinpä.
Yrms_
Kapteeni Saigonissa
Kapteeni Saigonissa
Posts: 1347
Joined: Wed Mar 02, 2005 17:57
Location: In Espoo Form

Post by Yrms_ »

Jawbreaker wrote: Sanctuary Taidan kuulua vähemmistöön, mutta tykkään tästä biisistä, sillä tätä on mukava soitella ja onhan tämä ihan piristävä rokkiapala.
5
Teettekö te tän ihan läpällä?
Half Lives... Eat But Never Kill
Stratocaster
Azazel
Azazel
Posts: 6078
Joined: Fri Jul 15, 2005 17:18

Post by Stratocaster »

Yrms_ wrote:
Jawbreaker wrote: Sanctuary Taidan kuulua vähemmistöön, mutta tykkään tästä biisistä, sillä tätä on mukava soitella ja onhan tämä ihan piristävä rokkiapala.
5
Teettekö te tän ihan läpällä?
Tarkotatko läpällä Sanctuaryn laittamista vai siitä tykkäämistä? :lol:
Yrms_
Kapteeni Saigonissa
Kapteeni Saigonissa
Posts: 1347
Joined: Wed Mar 02, 2005 17:57
Location: In Espoo Form

Post by Yrms_ »

Stratocaster wrote:
Yrms_ wrote:
Jawbreaker wrote: Sanctuary Taidan kuulua vähemmistöön, mutta tykkään tästä biisistä, sillä tätä on mukava soitella ja onhan tämä ihan piristävä rokkiapala.
5
Teettekö te tän ihan läpällä?
Tarkotatko läpällä Sanctuaryn laittamista vai siitä tykkäämistä? :lol:
Sitä että arvostelee Sanctuaryn tähän topicciin!
Half Lives... Eat But Never Kill
Peke
Kärpästen Herra
Kärpästen Herra
Posts: 4785
Joined: Fri Jan 16, 2004 10:41
Location: Kotka/Karhulan Metallitehdas 48666

Post by Peke »

:lol: :lol: ei taas........ alkaa jo repeilee 8)
Into Iron Maiden Since 1983
Stratocaster
Azazel
Azazel
Posts: 6078
Joined: Fri Jul 15, 2005 17:18

Post by Stratocaster »

Yrms_ wrote:
Stratocaster wrote:
Yrms_ wrote:
Jawbreaker wrote: Sanctuary Taidan kuulua vähemmistöön, mutta tykkään tästä biisistä, sillä tätä on mukava soitella ja onhan tämä ihan piristävä rokkiapala.
5
Teettekö te tän ihan läpällä?
Tarkotatko läpällä Sanctuaryn laittamista vai siitä tykkäämistä? :lol:
Sitä että arvostelee Sanctuaryn tähän topicciin!
Rauhotus nyt.
Jukka
The Heart Collector
The Heart Collector
Posts: 4884
Joined: Thu Aug 26, 2004 17:38
Location: 40100
Contact:

Post by Jukka »

^Hei kuule, ihan oikeasti. NÄITÄ TOPICEJA SAA LUKEA!!! Kyllä olisi luullut jo vähemmälläkin menevän jakeluun :roll: .
"The nightmare corpse-city of R'lyeh was built in measureless eons behind history by the vast, loathsome shapes that seeped down from the dark stars. There lay great Cthulhu and his hordes, hidden in green slimy vaults."

Dark Days Ahead
DDA@Facebook
rokkariarvid
Kisälli
Kisälli
Posts: 509
Joined: Tue Jan 13, 2004 23:29
Location: Lapinlahti

Post by rokkariarvid »

Kyllähän se on niin, että pitäisi lukea topicin "säännöt", mutta onhan siinä sekin puoli, että ei voi olla noin elämän ja kuoleman asia jos siellä se Sanctuary sattuu uuden foorumilaisen toimesta mollottamaan.
Tässähän ei ole mitään äänestystä niin ei sillä niin väliä pitäisi olla. Omalla tavalla tietysti parempi, että joku roti pysyy näissä topiceissa. :D Nääh, ihan sama.
Hauskaksihan tämä menee jo molemmin puolin :lol:
Heheh! Pitt The Elder... Looorrd Palmerstone #DISH#
Stratocaster
Azazel
Azazel
Posts: 6078
Joined: Fri Jul 15, 2005 17:18

Post by Stratocaster »

Jukka wrote:^Hei kuule, ihan oikeasti. NÄITÄ TOPICEJA SAA LUKEA!!! Kyllä olisi luullut jo vähemmälläkin menevän jakeluun :roll: .
Kuoletko nyt? Puuttuuko elämästäs jotain?
Tunnetko tulleesi hylätyksi?
No juu sitä minäkin, ei se niin vakavaa voi olla.. :roll:
Kaukkis
Hell Rat
Hell Rat
Posts: 310
Joined: Tue Jan 06, 2004 17:55
Location: Helsinki

Post by Kaukkis »

^Asia onkin siinä, että voisi edes vähän lukea topiccia ennen kun rupee kirjottelemaan. Seuraavaksi minähän voisin ruveta kertomaan tässä topicissa siitä "kuinka hytkyvä Dickinson on namu". Ai se ei ole aiheena? Noh, ei se niin vakavaa ole..
just my two cents
Päärynähhh!
Bootleglista
Jawbreaker
Bändäri
Bändäri
Posts: 240
Joined: Thu Jun 02, 2005 16:50
Location: Helsinki

Post by Jawbreaker »

Vitun pilkunnussijat kuolkaa!
Saatanan saatana, en minäkään kaikkea huomaa.
Perkele kun ottaa pannuun tuomm,oiset vitunmoiset pilkunrunkkaajat, aaaarrrrggghhhhh :evil: :evil: :evil: :evil:
Peace Sells... But Whos buying?
Niinpä.
KURRE

Post by KURRE »

^ Soo,soo.
Nytten heti toilettiin pesemään suu saippualla. :evil:
StormTrooper
Viikonloppusoturi
Viikonloppusoturi
Posts: 257
Joined: Thu Jan 08, 2004 13:33

Post by StormTrooper »

Jawbreaker wrote:Vitun pilkunnussijat kuolkaa!
Saatanan saatana, en minäkään kaikkea huomaa.
Perkele kun ottaa pannuun tuomm,oiset vitunmoiset pilkunrunkkaajat, aaaarrrrggghhhhh :evil: :evil: :evil: :evil:
Älä käytä viagraa, käytä päätäsi!
"I'd like to fly, but my wings have been so denied."
Alice in Chains - Down in a Hole
Peke
Kärpästen Herra
Kärpästen Herra
Posts: 4785
Joined: Fri Jan 16, 2004 10:41
Location: Kotka/Karhulan Metallitehdas 48666

Post by Peke »

Jawbreaker wrote:Vitun pilkunnussijat kuolkaa!
Saatanan saatana, en minäkään kaikkea huomaa.
Perkele kun ottaa pannuun tuomm,oiset vitunmoiset pilkunrunkkaajat, aaaarrrrggghhhhh :evil: :evil: :evil: :evil:
mitä siinä savuat... editoit arvostelun ja se on siinä :D
eipä näistä kannata herneitä vetään sieraimiin, ei palautteen antajien eikä palautteen saajienkaan. Pannaanpas nyt aihe jäihin ja odotellaan. Eiköhän viesti ole mennyt jo perille.

Cheers vaan ja Peace!
Rauha..... rauha
Into Iron Maiden Since 1983
Post Reply