Helloween / Kiske

Keskustelua korkeakulttuureista, taiteesta ja lähinnä brutaalista jazz-musiikista.

Moderator: The Killer Krew

Helloween toimii parhaiten, kun levyllä laulaa...

Kai Hansen
28
17%
Michael Kiske
66
40%
Andi Deris
41
25%
Ei kiinnosta, vaikka laulaisi kuka !
29
18%
 
Total votes: 164

Edward Mannerheim
Sateentekijä
Sateentekijä
Posts: 2437
Joined: Thu Jan 05, 2006 23:14
Location: Turku

Post by Edward Mannerheim »

Iron Constable wrote:Taisi käydä niin, että joku suurempi vei levyt ja pienempi tilaus jäi nuolemaan näppejään. En vaan ymmärrä moista, kun kerran ennakkotilaus on sisässä. Aion lähestyä tukkuria, EasyZone Turusta, joko puhelimitse tai sähköpostitse ja kysyn "nätisti", mitä helvetin toimintaa se tommonen on.
Eräs tuttu levykauppias on aivan yhtä kyrpiintynyt tilanteeseen kuin sinäkin. Anttilat (Kesko anyone?) saavat leijonanosan Suomen levytukkujen uutuuslevyistä, puhumattakaan spesuversioista. Ei ihme, että pienet erikoisliikkeet joutuvat itse tilaamaan/maahantuomaan levynsä ulkomailta. Isot haluavat pysyä isoina ja kusevat mielellään pienyrittäjien niskaan. :roll:
Iron Constable
Crusader
Crusader
Posts: 7990
Joined: Tue Jan 06, 2004 15:13
Location: Bay Area, Southern Finland

Post by Iron Constable »

^Tukkuri sai postia, pilatkoon päivänsä sen lukemalla. Tuskin niitä hetkauttaa, mutta oma olo vähän helpotti kun vetäisin sanan säilällä halki poikki pinoon, siinä tunnusmerkistön täyttymisen rajoilla. Tähän asti homma on pelittänyt suht hyvin, mutta eipä tän jälkeen oikein uskalla luottaa. Olenhan mä tähänkin asti hankalat tapaukset ottanut kauppiaan kautta järjestään ulkomailta, mutta Helloween olisi maksanut 27-30 eukkia Englannista/Ruotsista. No tänks. Täytyy vaan muuttaa omaa systeemiä, ne julkaisut, jotka haluaa heti käsiinsä, joltain luotettavalta, vähän isommalta kauppiaalta (cdon, levykauppa äx) ja sitten niitä tosi hankalia voi ottaa ulkomailta, kun ei ole väliä koska saapuvat, kunhan saapuvat.

Helpointa on tietenkin hakea paikallisesta marketista, mutta pirun vähän sinne eksyy noita levyjä, jotka mulla ovat ehdottomien ostosten listalla. Harmittaa myös kauppiaan puolesta, koska menettää tilauksia tommosen kämmäilyn takia. Sen takia kauppiaani lopettikin liikkeen pitämisen pari vuotta sitten ja tekee nyt sivuhommanaan, koskapa jäi isompien jalkoihin. Ja sama trendi näyttää jatkuvan.

No joo, tämä höpinä sopisi jonnekin muualle paremmin, mutta menköön tässä kun kerran Gambling With The Devil tämän aiheutti. Eipä ole suuret murheet, mutta kun ei suurempia ole, tehdään murheita näistäkin.
Nykyään melkein kaikki on jännää.
Pentelesh
Rautaneito IRC Crew
Rautaneito IRC Crew
Posts: 2509
Joined: Tue Jan 06, 2004 17:37
Location: Susirajan tuolla puolen.

Post by Pentelesh »

Iron Constable wrote: Helpointa on tietenkin hakea paikallisesta marketista, mutta pirun vähän sinne eksyy noita levyjä, jotka mulla ovat ehdottomien ostosten listalla. Harmittaa myös kauppiaan puolesta, koska menettää tilauksia tommosen kämmäilyn takia. Sen takia kauppiaani lopettikin liikkeen pitämisen pari vuotta sitten ja tekee nyt sivuhommanaan, koskapa jäi isompien jalkoihin. Ja sama trendi näyttää jatkuvan.
Ja yleensä löytyvät sieltä marketista noin kuukausi julkaisun jälkeen, ellei kyse ole jostakin todella kovasti hypetystä bändistä. Näin ainakin täällä maalla ;)

Eilen tuli oma spessu-Hellopulla Äxxästä, vielä en ole perehtynyt yhtään tuohon toiseen levyyn, mutta voi jehova kun toi pakkauskin on nätti. Helloween.org sivuilla sitten yleinen kilpailu (crack the riddle) ja palkintona mm. Kitaraa sekä matkaa Helloweenin keikalle ulkomaille.
Nurse Them Feed Them Kill Them
Blank Eyes Stare Into An Empty Space
Dreaming In The Dark Dancing In The Wild
Visions From This Zombie Circus
Henke
Vempare
Vempare
Posts: 16
Joined: Thu Jun 15, 2006 18:04
Location: Järvenpää

Post by Henke »

Tänään jos sais ton uuden levyn ostettuu ni ois aika jees. Maistiaisten perusteella vaikutti ainakin helvetin hyvältä.
Graphics
Kisälli
Kisälli
Posts: 599
Joined: Sun Feb 22, 2004 22:12
Location: Espoo

Post by Graphics »

On kyllä hieno ja mahtava levy!

Tässä vaiheessa on vielä niin huumassa, ettei osaa kun hehkuttaa. Eilen kuuntelua yömyöhään, ja tänään aikasee aamusta lissee :P Ties kuinka mones kerta jo menossa.

Nyt voi todeta sen, ettei levyllä ole ainuttakaan heikkoa raitaa. Jopa Weikin "Can Do It" on alkanut toimimaan jollain todella omituisella tavalla pienen alku shokin jälkeen :D

Levyn parhainta edustaa meikäläiselle tällä hetkellä: Kill It, The Saints, kolmikko The Bells Of The 7 Hells, Fallen To Pieces (levyn paras, ellei jopa paras ikinä 8) ) sekä IME.

-> uutta kierrosta kehiin :P

np - The Saints

"All you shysters Seek shelter on the last day While you laugh loud, disclaiming As your dire end will come on you...." :finger:

edit

Heitetäs tänne myös herrain tulevan tourin kärry
Lowerslave
Viimeinen voitelija
Viimeinen voitelija
Posts: 1977
Joined: Sun Oct 15, 2006 17:46
Location: Helsinki

Post by Lowerslave »

Huu. Kolahtipas uutukainen sen verran kovaa, että varasin nyt viimein itselleni lipun joulukuun keikalle. Olisipa tuonne kai muutenkin menty, mutta jos uusi lätty olisi ollut jotain käsittämätöntä pilipalikamaa, olisi homma mennyt tarkempaan harkintaan. No, ei ollut 8). Katsellaan, jos saisi myöhemmin tänään jotain vähän analyyttisempaa asiaa ilmoille, kunhan on pyöräyttänyt lättyä soittimessa uudemman kerran.
Iron Constable
Crusader
Crusader
Posts: 7990
Joined: Tue Jan 06, 2004 15:13
Location: Bay Area, Southern Finland

Post by Iron Constable »

Eipä täs mitiä. Sen verran kipakan palautteen annoin, että on kuulemma limited edition tulossa kohti Porvoota. Vaikkei niitä enää pitänyt löytyä. Ja toinen on tulossa Äxästä. Joten kohta on kaksi. Kuuntelen toista ja teen toisesta taulun. No, saatan jopa myydä nopeimmalle.
Nykyään melkein kaikki on jännää.
Stratocaster
Azazel
Azazel
Posts: 6078
Joined: Fri Jul 15, 2005 17:18

Post by Stratocaster »

Ei mitään Gambling With the Devilejä - nyt soi vuorotellen Keeper Of The Seven Keysit 1&2! :wink: Sitä TODELLISTA Helloweenia!

Huh mitä tolkuttomia sooloja...nyt KotSK nimibiisi menossa. Melkein menee *roska* silmään kun on niin kovaa kamaa.
Graphics
Kisälli
Kisälli
Posts: 599
Joined: Sun Feb 22, 2004 22:12
Location: Espoo

Post by Graphics »

Ei mitään Kiipper ykkösiä ja kakkosia - nyt soi Sea Of Fears, (How Many Tears - demo) Sitä TODELLISTA Helloweenia!
tsorl
Sateentekijä
Sateentekijä
Posts: 2339
Joined: Wed Jan 21, 2004 12:01

Post by tsorl »

Tämä uusin on ihan helvetin hyvä! :shock:
Gandalf carries the magic staff
Divides the armies in half
In the deeps of Helm's they engage in battle
So insane it'll make you rattle
Pentelesh
Rautaneito IRC Crew
Rautaneito IRC Crew
Posts: 2509
Joined: Tue Jan 06, 2004 17:37
Location: Susirajan tuolla puolen.

Post by Pentelesh »

^No sehän tästä oisi vielä puuttunut, että sää et ois tästä tykännyt! ;)
Nurse Them Feed Them Kill Them
Blank Eyes Stare Into An Empty Space
Dreaming In The Dark Dancing In The Wild
Visions From This Zombie Circus
_maiden_
Taka-ampuja
Taka-ampuja
Posts: 1165
Joined: Thu Nov 16, 2006 15:50
Location: Vaasa

Post by _maiden_ »

Itse en ole vielä tota uutta levyä jaksanut hankkia, yksinkertaisesti ei oo ollu mitään intoa tota lähteä hakemaan. Kyllä varmaan ennen tota joulukuun keikkaa tulee kuitenkin hankittua, kun eiköhän silloin Helloween-fiilikset nouse taas edes vähäsen.
Give me Ed...'Til I'm dead
Lowerslave
Viimeinen voitelija
Viimeinen voitelija
Posts: 1977
Joined: Sun Oct 15, 2006 17:46
Location: Helsinki

Post by Lowerslave »

^Hanki ihmeessä, pelkkä pakkaus on jo ihailun arvoinen :D.

Nyt on kolmas kierros tältä päivältä menossa ja tuli todettua pari sanaa Kill Itin toimivuudesta avausbiisinä... TOIMII AIVAN HELVETIN HYVIN!!! Näen jo silmissäni Kaapelitehtaan yleisön takomassa nyrkkiään kertosäkeen tahtiin huutaen kurkku suorana: "Kill it, kill it, kill it".

Vähän juujaabiisinä pitämäni As Long as I fall on myös alkanut aueta ihan uudessa valossa ollessaan muiden biisien seassa sen sijaan, että sitä kuuntelisi yksittäisenä Youtubesta. Loistobiisihän tässä on kyseessä 8).

Joojoo, oli hehkutusta vailla sisältöä, mutta annetaan armon käydä oikeudesta, jookos :)?
Tom Sawyer
Bändäri
Bändäri
Posts: 216
Joined: Mon Aug 28, 2006 19:02

Post by Tom Sawyer »

Lowerslave wrote:
Joojoo, oli hehkutusta vailla sisältöä, mutta annetaan armon käydä oikeudesta, jookos :)?
Ehdottomasti, tällaisessa tapauksessa. On nimittäin loistava levy, selvä parannus tuohon Legacyyn, vaikkei sekään huono ollut. Kill It, The Saints, The Bells Of The 7 Hells, Fallen To Pieces, Heaven Tells No Lies: loistavia kappaleita kaikki. As Long as I Fall toimii myös loistavasti, vaikka ennen levyn ilmestymistä youtubesta kuunneltuna ei täysin vakuuttanutkaan.
Jussi K
GammaWeen
GammaWeen
Posts: 8858
Joined: Mon Oct 17, 2005 18:32
Location: Oulu

Post by Jussi K »

Graphics wrote:Jopa Weikin "Can Do It" on alkanut toimimaan jollain todella omituisella tavalla pienen alku shokin jälkeen
Mitäs shokeeraavaa siinä 'ween-fanille muka on :?: > vrt. Lavdate Dominvm, Rise And Fall, The Game Is On, Get It Up, Heavy Metal Hamsters, Secret Alibi, First Time, Do You Feel Good..

Kaikki Weikin (suurimmaksi osaksi) hyviä, iloisia, tarttuvia, paikoin jopa lyyrisesti pöljiä biisejä, joita juuri pitää tämän bändin levyllä ollakin. Tahtoo siis sanoa, että mulle Can Do It kyllä toimi heti eilisellä ensikuuntelullakin. Ainoa 'ei-niin-säväyttänyt' (muttei silti _huono_) on toistaiseksi The Bells Of Seven Hells.

Mutta onhan tämä niin hyvä, ettei nyt näemmä voida antaa 4/5 tai 8-9/10 heikompaa arvosanaa, eikä ansaitsekaan! Miasmaan arviota väsäävä kaveri kertoi jääneensä viime kuussa soittokoukkuun promonsa kanssa, paree laittaa se ysi sieltäkin sitten jos kerran pitää "ensimmäisenä hyvänä Helloweeninä sitten The Dark Riden" :)
Sent from my Panzerkampfwagen Tiger using Enigma
Graphics
Kisälli
Kisälli
Posts: 599
Joined: Sun Feb 22, 2004 22:12
Location: Espoo

Post by Graphics »

Jussi K wrote:
Graphics wrote:Jopa Weikin "Can Do It" on alkanut toimimaan jollain todella omituisella tavalla pienen alku shokin jälkeen
Mitäs shokeeraavaa siinä 'ween-fanille muka on :?: >
Kyllä se vaan tietyllä tavalla oli shokki siihen kärkeen. Kuulosti todella paskalta, mutta joo, kuten sanottua, kyllä siitäkin alkoi löytymään melko pian niitä tuttuja elementtejä joten no hätä... :)
Toxic Enema
Hell Rat
Hell Rat
Posts: 340
Joined: Sat Apr 08, 2006 9:43

Post by Toxic Enema »

Parasta levyssä on suhteessa Legacyyn, että tällä levyllä on selkeä linja kun taas Legacy oli melkoinen sillisalaatti, joka sisälsi kaikkea mahdollista, mitä Helloween edustaa. Esmes nyt levyltä puuttuu kokonaan se pakollinen balladi, jos As long as I fallia tai Final Fortuneai sellaiseksi laske. Minä en ainakaan laske.
"Ihan perseestä vittu. Mitä nämä ihmiset, mitä täällä on tavannu, tajuaa itsemurhasta. Ei vittu mittään. Mutta me tykätään vaan niin paljon." Sentencedin Sami Lopakka Saksan maalla syyskuusa 1996.
Ironmaiden82
Taka-ampuja
Taka-ampuja
Posts: 1032
Joined: Tue Aug 30, 2005 19:00
Location: Rauma

Post by Ironmaiden82 »

Kyllä on tosi kova levy. Tasaisempi kun edellinen. Parhaat biisit on The Saints, Paint new World, The Bells Of The 7 Hells, Fallen to pieces ja I.M.E. Ja top 3 vielä

1.Fallen To Pieces
2.The Saints
3.The Bells Of The 7 Hells
Can i play with madness - The prophet stared at his crystal ball
Jussi K
GammaWeen
GammaWeen
Posts: 8858
Joined: Mon Oct 17, 2005 18:32
Location: Oulu

Post by Jussi K »

Toxic Enema wrote:Esmes nyt levyltä puuttuu kokonaan se pakollinen balladi, jos As long as I fallia tai Final Fortunea sellaiseksi laske. Minä en ainakaan laske.
Mie laskisin Falling To Piecesin, vaikka nyt vähän kiihdytteleekin loppua kohden, mutta niinhän se tekee monikin 'heviballadi'.
Sent from my Panzerkampfwagen Tiger using Enigma
Iron Constable
Crusader
Crusader
Posts: 7990
Joined: Tue Jan 06, 2004 15:13
Location: Bay Area, Southern Finland

Post by Iron Constable »

Ihmeellisesti tämä Gambling With The Devil elää biisien paremmuuden suhteen. Nousuja ja laskuja. Koko päivä tätä on hinkattu. Töissä, autossa, kotona. Dreamboundille annoin ääneni, se pitää kyllä pintansa. Kunnon tykytykytyky-hinkkausta, hyvät soolot ja täys menomono päällä muutenkin. Pari biisiä on ja pysyy harmaalla alueella, mutta esim. IME on kyllä auennut ja loistobiisihän se.

Heitänpä tähän tunteella biisit paremmuusjärjestykseen. Tekemistä vielä on ja saattaapi lista muuttua paljonkin, mutta tällä hetkellä...

1. Dreambound
2. Heaven Tells No Lies
3. Kill It
4. As Long As I Fall
5. Final Fortune
6. Bells Of The 7 Hells
7. IME
8. The Saints ( alkaa ärsyttää vasta 5 minuutin jälkeen ja koko ajan vähemmän )
9/9. Paint A New World / Fallen To Pieces
11. Can Do It


1-8 on aika tasainen porukka, kaikki kiitettäviä Uskomatonta, mutta totta. Okei, The Saints siinä rajalla. Paint ja Fallen pysyvät sitkeästi "outoina otuksina", ei vaan osaa päättää, ovatko lintu tahi kala. Can Do It on ihan selvä vimppa, ei huono missään nimessä, mutta heppoisempi biisi kuin muut. Bonusbiisit Find My Freedom ja See The Night ovat aivan kotonaan tuossa kärkijoukossa, jossain IMEn korvilla kumpikin. Kerrankin todella kovatasoiset bonukset !

Hyvin lähellä tässä on kyllä käsissä Deris-kauden paras levy. Helvata soikoon. Ja jos materiaalin tasoa ja laajuutta katsoo, niin menee Keepperitkin saman tien. Fiiliksen tasolla ei silti ole asiaa niiden vesille tälläkään levyllä. Eikä millään koskaan. Mutta kova on.
Nykyään melkein kaikki on jännää.
Benjamin Breeg
Hang-Around
Hang-Around
Posts: 128
Joined: Thu Jun 22, 2006 12:13
Location: Helsinki

Post by Benjamin Breeg »

Koko viikonloppu pyöritetty uutukaista lähes tauotta ja aivan mieletön lätty, taas kerran... En kyllä käsitä miksi Can do it on saanut heikoimman vastaanoton :shock: . Mielestäni albumin parhaimmistoa, saa iloisella fiiliksellään melkein tipan linssiin... Deriksen aikakauden ehjin kokonaisuus on kyseessä siitä ei ole mitään epäselvyyttä, kun albumin kaksi heikointakin on selvästi hyvän puolella. Alla listaus ja pisteet kouluarvosanoin:

1. Kill It 10
2. The Bells of the 7 Hells 10
3. Can do it 9+
4. Heaven Tells No Lies 9+
5. Dreambound 9
6. Final Fortune 9
7. Fallen to Pieces 8+
8. I.M.E. 8
9. Paint a New World 8
10. As Long as I Fall 7+
11. The Saints 7
Trendit tulevat ja menevät Maiden on ikuista !
Raaste
Vempare
Vempare
Posts: 16
Joined: Mon Nov 13, 2006 21:14

Post by Raaste »

Hieno paketti tuo Ltd. Digipak ulkoisesti, aika tasainen lätty mielestäni. Heikoin biisi on Can Do It, aiheutti kyllä hieman hylkimisreaktion, kun tultiin kertosäkeeseen ensimmäisellä kuuntelukerralla. Kappaletta on tullut kuunneltua nyt enemmän, muttei se vaan säväytä. Levyn parhaan rallin tittelin omaa Heaven Tells No Lies, toivottavasti veivaavat rundilla! Deris vetää kyllä hyvin koko lätyn ajan, paitsi Kill It:in alku on ärsyttävä.

Onkos kukaan pähkäillyt sitä arvoitusta mikä sisältyy mukaan levyyn? Yritys on ollut kova muttei ei ole vielä tärpännyt. Onhan tässä vielä aikaa tammikuun 23 päivään ratkaista se arvoitus. Palkinnot on ihan nasevat kyllä! :)
Make#34
Playerman
Playerman
Posts: 3362
Joined: Fri Feb 11, 2005 11:43
Location: Vantaa, Tikkurila City

Post by Make#34 »

Saakelin hieno on kyllä Spessu version paketti!
Poikakin tuossa ihaili levyä & kansitaidetta ja kyseli että mikäs tuo ylimääräinen lappu on?
Eli mikä skaba tai joku se on. Pitääkö raaputella niitä palloja vai mitä vittua?
Maiden Ukot nähty: -88, -90, -92, -95, -98, -03, -05, -05, (4x)-06, -07, (8x)-08, -09, (5x)-10, (13x)-11, (10x)-13 ja....jatkuu
Graphics
Kisälli
Kisälli
Posts: 599
Joined: Sun Feb 22, 2004 22:12
Location: Espoo

Post by Graphics »

^ Käys Make katsomassa www.helloween.org lisää :)
Journeyman91
Hang-Around
Hang-Around
Posts: 159
Joined: Fri Feb 24, 2006 16:15
Location: Rauma

Post by Journeyman91 »

Pistetääs nyt tähän kiertueen avauskeikan settilista, elikkäs:

1. Halloween
2. Sole survivor
3. March of Time
4. As long as I fall
5. eagle fly free
6. Paint a new world
7. A tale that wasn't right
8. Drum solo
9. The bells of the 7hells
10. We Burn
11. King for 1000 years
12. Dr. stein
13 . Medley
-I Can
-Where The Rain Grows
-Perfect Gentleman
-Power
-If I Could Fly
-Steel Tormentor
-Keeper of the Seven keys
14. Future world ( with gamma ray )
15. I want out ( with gamma ray )
Yeah, they pull at my hair, and call out my name. They think I'm cool and got no worries with fame. But I'm living to lose and dying to win. With those people around here my patience wears thin.
Post Reply