Helloween / Kiske

Keskustelua korkeakulttuureista, taiteesta ja lähinnä brutaalista jazz-musiikista.

Moderator: The Killer Krew

Helloween toimii parhaiten, kun levyllä laulaa...

Kai Hansen
28
17%
Michael Kiske
66
40%
Andi Deris
41
25%
Ei kiinnosta, vaikka laulaisi kuka !
29
18%
 
Total votes: 164

ozz3
Viimeinen voitelija
Viimeinen voitelija
Posts: 1959
Joined: Tue Jan 06, 2004 21:27
Location: Espoo Rock City

Post by ozz3 »

Stratocaster wrote: Olen päässyt yli siitä vaiheesta jolloin se, pitävätkö muut minua wannabena vai ei, merkitsee jotain. Nykyään ikävä kyllä sinun kannaltasi, ei merkitse.
Starocaster wrote: ^ Sama kaveri joka perseili S.O.D.-topicissa?

Fuck off and die idiootti.
Näenkö minä tässä tietyn ristiriidan? 8)

Mutta tosiaan, jokainen nauttikoon kahvinsa miten halajaa. Minä sekä maitoa, että sokeria ja jätän Helloweenin tästä mukista pois, odottamaan toista kertaa. Juuri nyt nuo uudet klipit eivät kuullosta juuri miltään, mutta oikeana päivänä noistakin voi saada ihan hyvätkin kiksit, varsinkin As Long As I Fallista. Find My Freedomissa kurpitsamiehet ovat lipsuneet melkoisen kliseiselle tuku-tuku -linjalle, vaikka klippien perusteella toteankin.
|Faith No More|Candlemass|
|Tuska Open Air|Korn|
|Ilosaarirock|Kraftwerk||
|Muse|
Stratocaster
Azazel
Azazel
Posts: 6078
Joined: Fri Jul 15, 2005 17:18

Post by Stratocaster »

^ Ei tässä mitään ristiriitaa ole. Kun hoksasin että wimp-heiton takana oli sama S.O.D.-topicissa itsestään pellen tehnyt wannabe-condemned, tuli vaan päällimmäisenä mieleen toivottaa kaverille kivoja hiihtolatuja helvettiin sivakoidessa.

Ja en todellakaan vetänyt mitään pultteja, repeilen minkä kerkiän kun meni taas tälle osastolle. :lol: Mutta niinhän aina, eli mikäpä tästä.

Ja jos nyt itse aiheeseen sitten. Eli offtopicit olkoot tässä. Helloweenia vaan hakemaan acacian kautta.
scorpions
Youtube Specialist
Youtube Specialist
Posts: 3905
Joined: Sat Apr 16, 2005 12:57

Post by scorpions »

Sori offtopic mutta...

pakko kommentoida vielä tätä Stratocruiser ceissiä, nimittäin ymmärrän kyllä stratoa varsin hyvin. Itse tuli myös nuorempana myytyä paljon levyjä, kun ei vaan yksinkertaisesti potkinut kuten aikaisemmin.Esimerkinä mainittakoon Maidenin Fear of the dark, josta tällä hetkellä on kolmas cd-versio menossa. Siinä levy joka sai minut alun perin kyseisen laulu ja soitin yhtyeen pauloihin, johon siihenkin sittemmin on kyllästyminen iskenyt ja divari kutsunut. No nyt on hiukan ikää tullut ja "viisautta" kai, nimittäin kyllä se useimmiten on niin että jos joku bändi totaalisesti kolahtaa, niin tietyllä tapaa se tulee kulkemaan mukana läpi elämän hautaan asti. Välillä se joskuis paras biisi/levy, voi kuulostaa täysin paskalta tai turhalta, mutta kun aika on taas oikea, ymmärtää miksi joskus se kolahti.

Tätä voisi verrata vaikkapa ruokaan, esim pitza on välillä ihan hyvää, mutta jos sitä nauttii joka päivä se rupeaa pikkuhiljaa maistumaan hapankaalilta ja silloin kannattaa ostaa vaikka lasagnea. No pidäppäs taukoa kuukausi pari ja osta paikallisesta Pizeriasta se Fantasia versio ja kyllähän taas maistuu.

Meikäläisellä oli tässä noin 10kk, aika totaalinen tauko Maidenista, koska pändi tuntui suoraan sanottuna kököltä, no nyt tuossa maanantaina ajattelin pitkästä aikaa iskeä Fearin masiinaan ja tuli taas huomattua miksi aikoinaan se niin kovaa iski ja nyt on kuunneltu läpi jo 7studio albumia ja maistuu taas parhaimmin sitten 2000 luvun alun. Jopa uusiin tuotos on auennut ihan uudella tavalla, sitten ilmestymisen.

Eli pointti/vinkki, kannattaa vielä muutama kuukausi odottaa ja ehkä silloin Helot taas maistuu.Turhaan täällä mielestäni wimpiksi sun muiksi haukutaan, pikemminkin päinvastoin jos tuntuu että divari on paras vaihtoehto, niin sillon se on. Toki katumus voi tulla, mutta elämä on laiffii.Kannattaa kuitenkin vielä miettiä, ettei tee samaa virhettä kuin allekirjoittanut monesti aikaisemmin :)
DevilLook
Viimeinen voitelija
Viimeinen voitelija
Posts: 1806
Joined: Tue Jan 06, 2004 11:48
Location: Finland

Post by DevilLook »

^ tuohon on helppo pistää nimi alle. Niin Helloweenit kuin Maidenit on aikoinaan potkinut kovaa ja välillä ei sitten maistunut kirvelläkään. Mulla on myös käynyt Hellot ja jotkut Maidenitkin divarissa mutta kylläpä ne on tullu takas hankittua. Ja tosiaan miehen täytyy tehdä se mitä miehen täytty tehdä. Ja joskus vaan pitää mennä. Paskaaks sitä aina miettimään mistä mahdollisesti pitää viiden vuoden kuluttua.

Ja Helloween... hhmmm, ei putoo just nyt mutta kuuluu silti mun suosikkeihin kautta aikojen. Se siitä ja Helloweenistä tällä kertaa. Rankempi meininki uppoo paremmin just nyt.
Stratocaster
Azazel
Azazel
Posts: 6078
Joined: Fri Jul 15, 2005 17:18

Post by Stratocaster »

Scorpionsilta asiatekstiä. Mutta nyt kävi miten kävi, Helloweenilta on enää Keeperit 1 & 2 hyllyssä. Ja ne kolahtavat edelleen kovaa, viimeksi edellisyönä ykkösosaa fiilistelin lävitse. Katsellaan ajan kanssa palautuuko into.

Ja nyt tähän wimp-hommaan vielä. Wimpiksi haukkuminen, varsinkin Ipen suusta, on menettänyt täysin painoarvonsa liikakäytön takia. En jaksa edes paskana läppänä ottaa tosissaan moista heittoa. Minulle itselleni wimp tarkoittaa jotain. Minulle sanasta "wimp" tulee mieleen sanoja kuten wannabe, feikki, esittäjä ym vastaavaa. Moniko ihminen laudalta tuntee minut henkilökohtaisesti tarpeeksi hyvin voidakseen määritellä sen olenko wimp vai en? :lol: Aces High, Ktulu ja Dante? Joop, kysykääpäs noilta henkilöiltä kuinka "wimp" olen, he kun minut varsin hyvin tuntevat.

Ylläoleva teksti on taas kerran sitä pilke silmäkulmassa, hymy naamalla kirjoitettua settiä, eli tekin jotka olette kovin mieltyneet herne+nenä-yhdistelmään, voitte ottaa vähän rennommin.

Halitaan!
darealjyra
Sateentekijä
Sateentekijä
Posts: 2185
Joined: Thu Mar 17, 2005 22:42
Location: Jyväskylä

Post by darealjyra »

^Kait sie keikalle olet tulossa? Myöhän sovittiin jo melkeinpä miitit pystyyn sinne 8)

Itellä tämä "musiikkimaku" heittelee niin tihein syklein että juuri kun kerkeää miettimään että eipäs toi bändi nyt jaksa sytyttää, niin seuraavana päivänä se kolahtaakin niin maan perkeleesti. Mut sen kummempia tuntematta, kukin tavallaan, toivottavasti et joudu katumaan :wink:

Uutta matskua en ole kuullut, enkä kuuntele ennen kuin lätty on ulkona.
Jussi K
GammaWeen
GammaWeen
Posts: 8858
Joined: Mon Oct 17, 2005 18:32
Location: Oulu

Post by Jussi K »

^ Mun taas on pakko hankkia (kuten vuodesta 1996 > ) single ennen albumijulkaisua, joten siitäpä sitä kuulee, mutta en jaksa mitään samplepätkiä alkaakaan.
Stratocaster wrote: on menettänyt täysin painoarvonsa liikakäytön takia.
Kuten moni muukin :roll: mitäs näitä laudan junttisanoja olikaan (onneksi jo hävinneenä).. "tolokuttoman", "repeilyä", "SAXON!" yms. Äh, miksi saastutan maailman parhaan bändin (GammaRayn kanssa) topicia tällaisella löpinällä :?
Sent from my Panzerkampfwagen Tiger using Enigma
Stratocaster
Azazel
Azazel
Posts: 6078
Joined: Fri Jul 15, 2005 17:18

Post by Stratocaster »

darealjyra wrote:^Kait sie keikalle olet tulossa? Myöhän sovittiin jo melkeinpä miitit pystyyn sinne 8)
Pelkäänpä että rahat eivät riitä. :| Livenä Helloweenin tsekkaisi mielellään kyllä jatkossakin, mutta nyt kuuluisa opiskelijan rahatilanne ei tunnu joustavan. Mayhemissa vuoden keikkatoivo.
Ipe
Wanha Merimies
Wanha Merimies
Posts: 4374
Joined: Wed Jan 07, 2004 10:28

Post by Ipe »

Stratocaster wrote:Ja nyt tähän wimp-hommaan vielä. Wimpiksi haukkuminen, varsinkin Ipen suusta, on menettänyt täysin painoarvonsa liikakäytön takia. En jaksa edes paskana läppänä ottaa tosissaan moista heittoa.
Ah, olen siis onnistunut. Jes. Täytyypi siis jatkaa samaa linjaa.

NP: Nightingale

Ps. Helloweenin keikalle menossa.
Stratocaster
Azazel
Azazel
Posts: 6078
Joined: Fri Jul 15, 2005 17:18

Post by Stratocaster »

^ Vittu sä olet kova jätkä. Palvon.
scorpions
Youtube Specialist
Youtube Specialist
Posts: 3905
Joined: Sat Apr 16, 2005 12:57

Post by scorpions »

Niin se on sitten uusi Helloweenkin vuotanut kuulemma nettiin, jonkun ystävällisen toimesta. Onkohan kukaan viellä kuullut, mikä on levyn taso?
KuoliO
Taka-ampuja
Taka-ampuja
Posts: 1053
Joined: Fri Jan 09, 2004 14:03
Location: Lahti

Post by KuoliO »

^Joo kaveri sitä eilen jo luukutti kun siellä kävin alottelemassa. Dokaamisen takia en nyt hirveesti enää muista miltä kuulosti mutta sen muistan että ei kolahtanu juurikaan.
Olen kanssa nuo uudet samplet kuullut eikä kolahtanut ollenkaan. Helloween on mennyt vähän tylsäksi omalla kohalla. Keeper 3 ei paria biisiä lukuunottamatta iskeny kyllä ollenkaan eikä nuo uudet biisit yhtään sen paremmalta kuulosta.
Rabbit Don't Come Easy oli vielä hyvä levy mutta sitten ollaankin menty jo pahasti alamäkeen.

Ja tuonne keikalle en vielä tiedä lähdenkö, olisihan se aika jees taas nähä Helloween kun viimeksi sen olen nähnyt Jäähallissa '98.
Tulee muuten ensi viikolla siitä keikasta 9 vuotta!
"Forward!" he cried from the rear and the front rank died.
And the general sat and the lines on the map
moved from side to side.
Karpaasi
Tuhlaajapoika
Tuhlaajapoika
Posts: 2993
Joined: Mon Feb 23, 2004 18:21

Post by Karpaasi »

Stratocaster wrote:^ Vittu sä olet kova jätkä. Palvon.
En menis palvomaan, koska Kinkku-thredin perusteella Secret Sphere kirvoitti vain feikkimoshit jätkältä. Wimppi? :o

Mitä nyt muiden mielipiteistä uuteen levyyn liittyen... en välitä kauheasti, sillä moni dissasi myös Keeper 3:a, mutta minusta se on lähes tulkoon Top3:ssa Helloweenilta.
RealDeadOne
Wimp
Wimp
Posts: 38
Joined: Mon Feb 09, 2004 16:29

Post by RealDeadOne »

Stratocaster wrote:^ Vittu sä olet kova jätkä. Palvon.
Wimppinä sinun pitääkin palvoa meitä kovempia kavereita.

Onkohan kukaan saanut vieläkään tolkkua tuosta teikäläisen aikeesta myydä
Helloween-levysi? Tuskin. Tuon perusteella lähes jokainen joutuisi jossakin vaiheessa myydä tietyn bändin levyt pois.

Uudelta levyltä odotan lähes saman tasoista sarjaa kuin Keeper Legacylta, ainakin As Long As I Fall clipin perusteella.
Exciter
Peräruiske
Peräruiske
Posts: 86
Joined: Tue Jun 21, 2005 11:29
Location: Järvenpää

Post by Exciter »

^Eiköhän tämä ala jo riittää. Saman paskan jauhaminen on varmasti yhtä "wimppiä" kuin niinkin hyvän bändin kuin Helloweenin levyjen myyminen pois. Antaa pojan tehdä omat virheratkaisunsa. Eikös ihminen tuppaa oppimaan kantapään kautta?

Asiaan... Kyllä tuota uusinta levyä odotetaan aika lailla täälläkin päin ja uskon, että Helloween päräyttää hienon levyn, kunhan vain edellisen levyn fillerien (Come Alive ja Do You Know What You're Fighting For?) kaltaiset kamaluudet saataisiin karsittua pois. Klipeistä sen verran, että ihan vakuuttavaa kamaa näyttäisi olevan tulossa, vaikka noista puolen minuutin pätkistä ei juuri selvää kuvaa saakaan.
Finnish Eddie
Taka-ampuja
Taka-ampuja
Posts: 1001
Joined: Tue Jun 13, 2006 21:05

Post by Finnish Eddie »

Promon perusteella ei ehkä (no näin 1 kuuntelun perusteella) Legacyn tasoinen lätty tulossa mutta "ok, ihan kuunneltava" ainakin. Älkää pelätkö, "tuttua ja turvallista" Helloween-laatua kumminkin odotettavissa :) . Lisäkuuntelu perinteisesti voi lisätä luokitusta kunhan tässä ehtii :wink: ...
Stratocaster
Azazel
Azazel
Posts: 6078
Joined: Fri Jul 15, 2005 17:18

Post by Stratocaster »

RealDeadOne wrote:
Stratocaster wrote:^ Vittu sä olet kova jätkä. Palvon.
Wimppinä sinun pitääkin palvoa meitä kovempia kavereita.
¨

"Meitä?"

:lol: :lol: :lol:
poolrules
Veriveli
Veriveli
Posts: 5443
Joined: Tue Jan 06, 2004 20:09
Location: Back in the Village

Post by poolrules »

Uteliaisuus voitti ja piti kertaalleen tuo devilin kanssa gämblääminen kuunnella. :oops: Nyt voikin sitten huoletta odotella levyä kauppoihin, sillä paria suht perinteisen tylsää biisiä lukuunottamatta eka kuuntelu jätti oikein positiivisen vaikutelman. Image

Tosin on varmaan syytä huomioida, että vaikkei ne ehkä niin paksust olekaan kuin eräillä, niin kyllä taitaa jonkin sortin "helloween-lasit" tuossa silmien edessä kököttää. 8)
_maiden_
Taka-ampuja
Taka-ampuja
Posts: 1165
Joined: Thu Nov 16, 2006 15:50
Location: Vaasa

Post by _maiden_ »

RealDeadOne wrote: Onkohan kukaan saanut vieläkään tolkkua tuosta teikäläisen aikeesta myydä
Helloween-levysi? Tuskin.
Siis miten joku jaksaa vieläkin jauhaa tästä aiheesta?! Eiköhän Strato saa myydä levynsä ihan kuten itse haluaa, vai oliko vaan pakko keksiä jotain lisää, mistä vittuilla?
Oli pakko kommentoida, kun alkoi vituttamaan niin kovaa tää touhu.
Give me Ed...'Til I'm dead
Lowerslave
Viimeinen voitelija
Viimeinen voitelija
Posts: 1977
Joined: Sun Oct 15, 2006 17:46
Location: Helsinki

Post by Lowerslave »

Pakko tulla hehkuttamaan :D! Koko viikonloppu Youtuben välityksellä kuunneltu Helloweenia (nyt Occasion Avenue Live on 3 Continentilta) ja jumalauta kun on alkanut potkia ja kovaa. Live on 3 Continent on jo varmalla ostoslistalla; onko muuten kyseisen DVD:n hinnan kanssa sama juttu kun Heaven And Hellin kanssa, että CDonista saa kympin halvemmalla? Ainakin Äxään verrattuna on.

Keikalle lähtökin on vakavassa harkinnassa ja mitä luultavimmin tulee Kaapelitehdas joulukuussa valloitettua, vaikkei vakituinen keikkakaveri suostunut peikkoheviltään keikalle lähtemään. No, mennäänhän sitä Alice Cooperiakin yksin kattomaan 8).

Ja jos joku haluaa syyn äkilliselle tutustumispuuskalle, se löytyy täältä. On niin jumalattoman upea paita, että oli pakko toteuttaa pitkäaikainen missio bändiin tutustumisen suhteen :D.
Stratocaster
Azazel
Azazel
Posts: 6078
Joined: Fri Jul 15, 2005 17:18

Post by Stratocaster »

_maiden_ wrote:
RealDeadOne wrote: Onkohan kukaan saanut vieläkään tolkkua tuosta teikäläisen aikeesta myydä
Helloween-levysi? Tuskin.
Siis miten joku jaksaa vieläkin jauhaa tästä aiheesta?! Eiköhän Strato saa myydä levynsä ihan kuten itse haluaa, vai oliko vaan pakko keksiä jotain lisää, mistä vittuilla?
Oli pakko kommentoida, kun alkoi vituttamaan niin kovaa tää touhu.
Turha puuttua RealDeadOnen puheisiin ollenkaan. Kaveri on antanut kirjoituksillaan sellaisen kuvan, että hän on 7-vuotias pikkupoika. Minä en ole ikinä antanut musiikillisissa asioissa 7-vuotiaiden poikien sanomisille liiemmin painoarvoa.

Öhö öhö.
Sakari Östermalm

Post by Sakari Östermalm »

RealDeadOnea odottaa hedelmäinen välipala.

Kaikille yhteisesti; miten te jaksatte päivästä toiseen vatvoa jonkun yhden käyttäjän juttuja ja tarttua jokaiseen pieneenkin yksityiskohtaan? Eikö teillä raukoilla ole muuta elämää? Ja ettekö te tajua, että tämä kasvava wannabe-true-metalwarrior saa vaan suurempia kiksejä tästä jatkuvasta huomiosta? Ymmärrän yksittäisen kuittauksen, mutta asioiden jatkuva vatvonta on jo hieman naurettavaa. Itseäni ei voisi vähempää kiinnostaa, vaikka joku myisi täällä äitinsä lompakkoa, jonkun rivikäyttäjän levyistä nyt puhumattakaan.

Tähän viestiin voi tarvittaessa kommentoida yv:llä, mutta jos homma ei nyt lähde topiceissa toimimaan kuin vitun pesu, saatte bannia saatana kaikki.
Iivis
Maiden Venturer
Maiden Venturer
Posts: 2606
Joined: Fri Jan 09, 2004 2:43
Location: Espoo

Post by Iivis »

^höh, olin juuri kirjoittanut pitkähkön tekstin rakentavaa kritiikkiä aiheeseen liittyen, mutta enhän minä sitä enää uskalla postata, kun huomasin juuri tuon rouva kanslerin huomautuksen :?

Ja Aiheeseen. Täällä sorruttiin myös kuuntelemaan uusin lätty ja maistui kyllä vaan niin helvetin hyvältä. Yks täysi huti, joka on tämä ns. hauska läppäbiisi tai ainakin itse sen sellaiseksi koen. Tämän lisäksi pari "ihan jees"-vetoa, loput hyviä ja bonuksena 3 täydellistä timanttia. Timantit ovat: The Bells of the Seven Hells, Falling to Pieces ja Dreambound. Nämä ovat siis tunnelmat vasta kahden kuuntelun jälkeen. Voihan se tietenkin olla, että en enää viikon päästä diggaa ollenkaan ;).
"Life goes on....until it doesn't"
poolrules
Veriveli
Veriveli
Posts: 5443
Joined: Tue Jan 06, 2004 20:09
Location: Back in the Village

Post by poolrules »

Iivis wrote:Yks täysi huti, joka on tämä ns. hauska läppäbiisi tai ainakin itse sen sellaiseksi koen.

bonuksena 3 täydellistä timanttia. Timantit ovat: The Bells of the Seven Hells, Falling to Pieces ja Dreambound. Nämä ovat siis tunnelmat vasta kahden kuuntelun jälkeen.
Osuuko pahasti pieleen jos veikkaan siksi läppäbiisiksi tuota Weikin Can Do It:ä.? Itelle se jäi ainakin ekalla kuuntelulla selvästi heikoimpana mieleen.
Sakari Östermalm

Post by Sakari Östermalm »

Iivis wrote:^höh, olin juuri kirjoittanut pitkähkön tekstin rakentavaa kritiikkiä aiheeseen liittyen, mutta enhän minä sitä enää uskalla postata, kun huomasin juuri tuon rouva kanslerin huomautuksen :?
Voit laittaa tämän kritiikin yleistopiciin ja voitte jatkaa tätä keskustelua siellä! Nämä muut topicit alkavat olla niin täynnä tätä ylimääräistä, että siltä osin lopetetaan. Mutta minun puolestani saatte jatkaa aiheesta yleistä kakkaa-osiossa ihan vapaasti. Toivoo true wimppi-pimppi (kysykää vaikka Pertiltä!)
Post Reply