Proge

Keskustelua korkeakulttuureista, taiteesta ja lähinnä brutaalista jazz-musiikista.

Moderator: The Killer Krew

Finnish Eddie
Taka-ampuja
Taka-ampuja
Posts: 1001
Joined: Tue Jun 13, 2006 21:05

Post by Finnish Eddie »

Onkos kukaan täällä nähnyt Yesin Symphonic Live-dvdn? Eli Yes Magnification-kiertueella 2001 European Festival Orchestran kera. On meinaan loistava paketti IMO :) . Muuten hyvä setti mutta Magnificationin olisi voinut korvata jollain wanhemmalla klassikolla (esim. South Side Of The Sky). Nyt vasta huomaa miten kovia muusikoita Yesin äijät oikein ovat (varsinkin White/Squire/Howe). Orkesteri täydentää oikein mukavasti yhteissoundia varsinkin pitkissä biiseissä. Näytti olleen aika naisvoittoinen orkesteri (vain puhaltajat oli miehiä) :wink: ...
reptile
Viimeinen voitelija
Viimeinen voitelija
Posts: 1794
Joined: Fri Apr 22, 2005 12:42
Location: Kajaani

Post by reptile »

Sir wrote:
reptile wrote:Yesiltä lainasin kirjastosta Tales From Topographic Oceans ja siinä sitä taitaakin olla sulattelemista; neljä kappaletta kahdella vinyylillä.
Virheliike. Ei mikään ultimaattinen Yes-pläjäys kyseessä - TFTO on itse asiassa paikoitellen jopa aivan saatanan tylsä. Ensin kannattaisi tsekata vaikkapa The Yes Album, Fragile, tai Close To The Edge.
Vähän aattelinkin, että saattaa olla melkoisen ihme levy, sillä en ole mitään hirveän ylistäviä arvioita tuosta lukenut, mutta pitää antaa mahdollisuus. Pitääpä koettaa löytää noita muitakin levyjä.
Try to hold some faith
in the goodness of humanity...


IRON MAIDEN FOREVER!!
reptile
Viimeinen voitelija
Viimeinen voitelija
Posts: 1794
Joined: Fri Apr 22, 2005 12:42
Location: Kajaani

Post by reptile »

Nostetaanpa topikki ylös.
Kuuntelin tuota Yesin Tales From Topographic Oceansia ja onhan siinä sisäistämistä. Paikoin hyvää kamaa, mutta sitten sitä turhaa kilkuttelua ja tyhjäkäyntiä, mikä vain latistaa levyä. Avausbiisi The Revealing Science Of God kuitenkin toimii, samoin kakkosbiisi The Remembering, mutta loput kaksi ovat hajanaisia.
Siksipä olenkin hommannut Yesilta Fragilen, Close To The Edgen, Relayerin ja Going For The Onen. Nämä ovat kaikki hyviä levyjä ja esimerkkejä hyvästä progesta. Close To The Edge on yksi progesuosikeista.
Jethro Tull ja Genesis ovat myös tulleet tutuiksi. Genesiksen levyt Tresspassista Selling England By The Poundiin (liveä lukuunottamatta) ovat kaikki tasaisia ja erittäin mainioita levyjä. Niistä Foxtrot on paras. Watcher Of The Skies on yksi parhaista biiseistä mitä on ikinä tullut vastaan.
Jethro Tullilta omistan levyt Aqualung, A Passion Play ja Minstrel In The Gallery. Tämä on myös oikein mainio bändi. Ian Anderson on loistava muusikko. Tullin musiikissa yhdistyy folk ja akustinen musa ja proge oikein mainiolla tavalla. Aqualung on noista omistamistani paras. A Passion Play on ihan kelpo levy ja Minstrel In The Gallery toimii loistavasti.
King Crimsonin debyytti on myös tullut tutuksi ja siitäkään ei ole juuri pahaa sanottavaa. Ehkä Moonchildia olisi voinut lyhentää, mutta muuten täydellinen levy.
Try to hold some faith
in the goodness of humanity...


IRON MAIDEN FOREVER!!
Roskisdyykkari
Lentäjä-Ässä
Lentäjä-Ässä
Posts: 1253
Joined: Tue Jan 06, 2004 11:11
Location: Espoo

Post by Roskisdyykkari »

Ihme, etten ole tänne vielä mitään kirjoittanut, vaikka proge onkin suosikkigenreni nykyään heti metallin jälkeen.

Eli kuten tuolla "Muu musiikki kuin hevi" topicissa tuli kirjoiteltua, tutustuin progeen Maidenin pitkien biisien ja Steve Harrisin proge-hehkutteluiden kautta. Jethro Tullista lähdin liikkeelle, ja kuten tuolla toisessa topicissa sanoin niin aluksi se kuulosti aivan hirveältä, mutta Stand Up -vinyylin kuunneltuani huomasin, että sehän onkin ihan hyvää.

Siitä on sitten jatkettu eteenpäin progarchivesia hyödyntäen ja Tullin ohella parhaita progebändejä mitä tiedän ovat Genesis, Yes ja King Crimson. Lähaikoina olen tutustunut myös Cameliin, Pink Floydiin ja Rushiin vaikkei kaksi jälkimmäistä olekaan 100% progebändejä.

Viimeiset levyostokset -topicissa olen jo pariinkin kertaan valittanut kun edellämainittujen levyjä ei tahdo löytyä oikein mistään kaupasta. Tällä hetkellä progelevyjä onkin vain 3. Genesiksen Selling England By The Pound on ollut vaikka kuinka kauan ostoslistalla, mutta sitä ei löydy edes CDON:sta. Tänään löysin kuitenkin Yesin Close to the Edgen, joka on todellinen mestariteos. Ei löydy mitään valittamista mistään biisistä, täyden kympin levy kyseessä.

Kunhan saisin ensin tärkeimmät progestudiolevyt ostettua niin voisin myös ostaa jonkun live-DVD:n joltain bändiltä. Youtubesta on kaikenmaailman klippejä katseltu eri bändeiltä, etenkin Genesikseltä...
Finnish Eddie wrote:Jos Genesis-faneja kiinnostaa niin tässä olisi liveveto omasta favoritista "Dancing With Moonlit Knight ":

http://youtube.com/watch?v=RdD6L4cKKU8&search=genesis

Heh tuo Gabrielin vetimet ja spiikki on tosi prog :lol: ... YouTubesta löytyy vaikka mitä tämänkin topikin bändejä joten sieltä vaan selaamaan :wink: .
Tuon ja muutamien muiden videoiden perusteella Genesis (tuon ajan Genesis siis) ei näytä olevan kovin erikoinen livebändi. Lähinnä häiritsee kitaristi, joka vain istuu paikallaan kaikkien biisien ajan?! Peter Gabrielin lavaesiintyminen on hyvin outoa. Välillä Gabriel esiintyy ihan kohtalaisen hyvin, välillä hän on hiljaa ja tuijottaa ilmeettä johonkin kaukaisuuteen (kuten tuossakin videossa välillä, kuin myös eräässä Watcher of the Skies videossa), ja välillä mies on taas täysin kahjo :lol: .

Rushin ja Jethro Tullin videoiden perusteella nuo ovat sentään hyviä livebändejä. Ian Anderson on loistava esiintyjä, ainakin tuon Isle of Wightin perusteella. Yeskin on ihan kohtalainen livebändi klippien perusteella, King Crimsonista en osaa sanoa mitään kun ei liveklippejä pahemmin löydy youtubestakaan.
Purkkiliha
Taka-ampuja
Taka-ampuja
Posts: 1020
Joined: Sun Jul 11, 2004 22:04
Location: Turku

Post by Purkkiliha »

Roskisdyykkari wrote: Siitä on sitten jatkettu eteenpäin progarchivesia hyödyntäen ja Tullin ohella parhaita progebändejä mitä tiedän ovat Genesis, Yes ja King Crimson. Lähaikoina olen tutustunut myös Cameliin, Pink Floydiin ja Rushiin vaikkei kaksi jälkimmäistä olekaan 100% progebändejä.
Krhm eivät noista mitkään ole 100% progebändejä. Kaikki tekivät poppia kasarilla: pahimpana esimerkkinä toi Genesis.

PS. Kansas on kova
Roskisdyykkari
Lentäjä-Ässä
Lentäjä-Ässä
Posts: 1253
Joined: Tue Jan 06, 2004 11:11
Location: Espoo

Post by Roskisdyykkari »

^ Niinpä niin, unohtui tosiaan ne Phil Collinsin laulamat Land Of Confusion -hitit ja muut sen ajan kaupalliset väännöt :D .
Yesin kasarituotantoa en tietääkseni ole kuullut, mutta kuulemma sekin on progesta hyvin kaukana. King Crimson ei muistaakseni sortunut tekemään kaupallista kuraa 80-luvulla, olen kuullut jonkin verran Three of a perfect pair -levyä ja samaa "sekoiluahan" sekin on, vaikkei ehkä olekaan aivan niin hyvää kuin aikaisemmat studiolevyt. Ja Camelista en itse viitsi kommentoida enempää, kun sitä olen kuullut kaikista vähiten noista mainitsemistani progebändeistä. Jokatapauksessa "progen" määritteleminen on ainakin itselleni todella hankalaa, johtuu varmaan siitä, etten ole sitä niin hirveästi kuunnellut. Kuitenkaan en määrittelisi Pink Floydia progebändiksi kuulemani perusteella, vaikka niitä progressiivisempia biisejäkin löytyy. Genesiksellä oli kuitenkin selkeästi vaihe, jolloin he tekivät progressiivista rockia, vaikka myöhäisempi tuotanto nyt on mitä on. No, määrittelyt sikseen, musiikki on kuitenkin hyvää molempien bändien kohdalla.
Finnish Eddie
Taka-ampuja
Taka-ampuja
Posts: 1001
Joined: Tue Jun 13, 2006 21:05

Post by Finnish Eddie »

Muuten kenellä täällä on kaikki Yes-dvdt? Ostin Live At Montreux 2003:n muutama päivä sitten ja onkin oikein hyvä paketti (rankkaisin ihan Symhonicin veroiseksi)... Sitten huomasinkin että hyllystä puuttuu Keys To Ascension. Onko ostamisen väärti? Aika hyvä setti ainakin audion perusteella...
reptile
Viimeinen voitelija
Viimeinen voitelija
Posts: 1794
Joined: Fri Apr 22, 2005 12:42
Location: Kajaani

Post by reptile »

Roskisdyykkarille:
Itse olen löytänyt ja tilannut netistä Levykauppa X:än sivuilta noita progelättyjä. Sieltä löytyi toi Selling Englandkin. Myös Yesia, Tullia, Rushia löytyy. Kannattaa käydä katsomassa.
Try to hold some faith
in the goodness of humanity...


IRON MAIDEN FOREVER!!
Rekkurakkaus
Vempare
Vempare
Posts: 10
Joined: Sun Nov 20, 2005 20:10
Location: Tampere
Contact:

Post by Rekkurakkaus »

Voisin mainita täälläkin Suomiprogen parhaudeksi bändin nimeltä Kummitus. Itse sain kuin sainki viimein hommattua tältä Kahdet kasvot LPn ja suurien ennakko-odotukseni lunasti tämä oikein mainiosti.
Kyseinen poppoohan on siis 70-luvun viritelmä tarkoituksena tuoda "Shokkirokki" Suomeen maskeeramalla bändin sällit tunnistamattomiksi. Kahdet Kasvot LPn lisäksi bändi teki sitä ennen kuoleman liekki/kalman koura singlen (ja jos jostaki tulee vastaan niin OSTAN SEN!!!)
Bändistä löytyy myös wikipediasta: http://fi.wikipedia.org/wiki/Kummitus_%28yhtye%29
ja:
http://hezzu.palasokeri.com/kummitus.htm
Ja katsotaampas sitten tämä nyt uusiksi.
Sir
Kärpästen Herra
Kärpästen Herra
Posts: 4949
Joined: Sat Mar 04, 2006 10:32
Location: Cowschwitz

Post by Sir »

http://www.myspace.com/kosmostheband <---tsekatkaapa tämä!
Paskalla metallilla on tekijänsä.

2002-2015 ja 2016->
2014-2015
1996-2001
1989-1996
Sugar Daddy
Taka-ampuja
Taka-ampuja
Posts: 1170
Joined: Sat Jun 19, 2004 22:11
Location: Tampere

Post by Sugar Daddy »

Suositteluja Fish-ajan Marillionista kaipailen. Millä levyllä olisi hyvä aloittaa? Progarchivesin biisit vakuuttivat melkoisesti, joten nyt on pakko tutustua tähänkin bändiin.
"Darkness falls...
Penetrating my balls!"
Tom Sawyer
Bändäri
Bändäri
Posts: 216
Joined: Mon Aug 28, 2006 19:02

Post by Tom Sawyer »

Sugar Daddy wrote:Suositteluja Fish-ajan Marillionista kaipailen. Millä levyllä olisi hyvä aloittaa? Progarchivesin biisit vakuuttivat melkoisesti, joten nyt on pakko tutustua tähänkin bändiin.
Clutching at Straws levyä en ole itse kuullut vielä, mutta muista kolmesta oma suosikkini on debyytti Script for a Jester's Tear, joka on mielestäni yksi kaikkien aikojen parhaita debyyttialbumeita. Misplaced Childhood on myös mainio levy ja Fugazikaan ei hullumpi ole. Veikkaisin, että tuo Clutching at Straws on myös hyvä aloituslevy, kun sitä taidetaan monesti kehua bändin parhaimpiin kuuluvana. Eli siis oikeastaan ihan sama mistä levystä aloittaa, kun huonoja ei löydy. :D Itse valitsisin kuitenkin ensimmäiseksi tuon debyyttialbumin.
Sir
Kärpästen Herra
Kärpästen Herra
Posts: 4949
Joined: Sat Mar 04, 2006 10:32
Location: Cowschwitz

Post by Sir »

Tom Sawyer wrote:
Sugar Daddy wrote:Suositteluja Fish-ajan Marillionista kaipailen. Millä levyllä olisi hyvä aloittaa? Progarchivesin biisit vakuuttivat melkoisesti, joten nyt on pakko tutustua tähänkin bändiin.
Clutching at Straws levyä en ole itse kuullut vielä, mutta muista kolmesta oma suosikkini on debyytti Script for a Jester's Tear, joka on mielestäni yksi kaikkien aikojen parhaita debyyttialbumeita. Misplaced Childhood on myös mainio levy ja Fugazikaan ei hullumpi ole. Veikkaisin, että tuo Clutching at Straws on myös hyvä aloituslevy, kun sitä taidetaan monesti kehua bändin parhaimpiin kuuluvana. Eli siis oikeastaan ihan sama mistä levystä aloittaa, kun huonoja ei löydy. :D Itse valitsisin kuitenkin ensimmäiseksi tuon debyyttialbumin.
Ilmestymisjärjestyksessä kannattanee levyt hommata ja kuunnella, niin samalla aukeaa se bändin kehityskaarikin toiseen tapaan. Yhtään huonoa levyä ei Fish-kaudelta löydy, kun taas mitään erityisen hyvää taas ei sen Fishin tilalle tulleen vikisijän kaudelta löydy. :D
Paskalla metallilla on tekijänsä.

2002-2015 ja 2016->
2014-2015
1996-2001
1989-1996
Akiman
Sateentekijä
Sateentekijä
Posts: 2243
Joined: Wed Apr 07, 2004 8:04
Location: 00100
Contact:

Post by Akiman »

Sir wrote:
Tom Sawyer wrote:
Sugar Daddy wrote:Suositteluja Fish-ajan Marillionista kaipailen. Millä levyllä olisi hyvä aloittaa? Progarchivesin biisit vakuuttivat melkoisesti, joten nyt on pakko tutustua tähänkin bändiin.
Clutching at Straws levyä en ole itse kuullut vielä, mutta muista kolmesta oma suosikkini on debyytti Script for a Jester's Tear, joka on mielestäni yksi kaikkien aikojen parhaita debyyttialbumeita. Misplaced Childhood on myös mainio levy ja Fugazikaan ei hullumpi ole. Veikkaisin, että tuo Clutching at Straws on myös hyvä aloituslevy, kun sitä taidetaan monesti kehua bändin parhaimpiin kuuluvana. Eli siis oikeastaan ihan sama mistä levystä aloittaa, kun huonoja ei löydy. :D Itse valitsisin kuitenkin ensimmäiseksi tuon debyyttialbumin.
Ilmestymisjärjestyksessä kannattanee levyt hommata ja kuunnella, niin samalla aukeaa se bändin kehityskaarikin toiseen tapaan. Yhtään huonoa levyä ei Fish-kaudelta löydy, kun taas mitään erityisen hyvää taas ei sen Fishin tilalle tulleen vikisijän kaudelta löydy. :D
Seasons End = Yksi planeetan kovimmista levyistä
| http://www.inferno.fi" onclick="window.open(this.href);return false; | http://www.imperiumi.net" onclick="window.open(this.href);return false; |
Sir
Kärpästen Herra
Kärpästen Herra
Posts: 4949
Joined: Sat Mar 04, 2006 10:32
Location: Cowschwitz

Post by Sir »

Akiman wrote:Seasons End = Yksi planeetan kovimmista levyistä
Makuasiat=maailman paras kinastelun aihe. 8)
Paskalla metallilla on tekijänsä.

2002-2015 ja 2016->
2014-2015
1996-2001
1989-1996
IndianaJones
Taka-ampuja
Taka-ampuja
Posts: 1167
Joined: Tue Sep 21, 2004 19:02
Location: Espoo

Post by IndianaJones »

Uuuuuh, Marillion. Juuri tästähän minun onkin pitänyt monta päivää, melkein viikon verran, jo avautua tänne. Misplaced Childhoodin ostin jokunen jokunen viikko takaperin ihan sokkona. Ajattelin, että jostain tämän yhtyeen nimi on positiivisessa mielessä tuttu ja poimin prisman alehyllystä yhden levyn version seitsemällä eurolla talteen. Yllätys yllätys toimii pirun hyvin, tänäänkin töissä mukana.
Aluksi iskivät hirvittävällä painolla nuo hittikipaleet, mistä kummasta näin maagisen tunnelman ovat heebot repineet? Levyn keskivauheen kanssa on vieläkin havaittavissa aukeamattomuutta, mutta paljon soljuvammalta ja mieleenpainuvammalta se nyt kuulostaa kun aluksi. Fishin äänestä tuli itselleni heti mieleen muuan Bayley Cook, jotenkin jännä ja ristiriitainen mielleyhtymä. Blaze laualmassa "poppisprogea". Eli tällä levyllä aloittaessa bändin "kehityskaaren seuraaminen" heti vituilleen, jesh. :D
Seuraavaksi ajattelin kuitenkin tuota Clutching at Strawsia tilailla, sitä kun on kehuttu interneetissä jonkin verran. Muuttuuko musiikki sitten saundeiltaan tahi tyyliltään jotenkin merkittävästi, vai ovatko kaikki levyt suht samanlaista selkeää melodista linjaa seuraavia? Tätä yhtyettä, ainakin kalamiehen aikaista tuotantoa, on pakko haistella enemmänkin, kun Misplaced Childhoodin tavalla kiehtovia levyjä ei vähään aikaan vastaan ole tullut. Mitä nyt muuan Rush on parilla plätyllä yllättänyt, kotona istuvat hyllyssä vielä 2112 ja Permanent Waves lähes kuuntelemattomina...
Hmmm.... tää taitaa olla nyt sit mun pualest täss...
Sir
Kärpästen Herra
Kärpästen Herra
Posts: 4949
Joined: Sat Mar 04, 2006 10:32
Location: Cowschwitz

Post by Sir »

IndianaJones wrote:Seuraavaksi ajattelin kuitenkin tuota Clutching at Strawsia tilailla, sitä kun on kehuttu interneetissä jonkin verran. Muuttuuko musiikki sitten saundeiltaan tahi tyyliltään jotenkin merkittävästi, vai ovatko kaikki levyt suht samanlaista selkeää melodista linjaa seuraavia?
Ei se nyt merkittävästi muutu, mutta kehittyy ehkä vähän "hienostuneempaan" suuntaan. Mulle mieluisimpia Marillion-lättyjä on Script For A Jester's Tear ja Fugazi, mutta ei niissä kahdessa seuraavassakaan mitään vikaa ole. Ostamalla livelätyn The Thieving Magpie saa jonkinlaista kuvaa neljästä ekasta levystä ilman että tarvitsee niitä kaikkia heti ostaa. Mut vähän ajan päästä ne joutuu ostamaan kuitenkin, kun on niin hyvästä musiikista kyse. :lol:
Paskalla metallilla on tekijänsä.

2002-2015 ja 2016->
2014-2015
1996-2001
1989-1996
Hsu
Bändäri
Bändäri
Posts: 226
Joined: Wed Jan 07, 2004 8:17
Location: Nurmijärvi
Contact:

Post by Hsu »

Vähä harmittaa että missasin Porcupine Treen Ilosaarirockis, oliks kukaan kattomassa?
Mut eiköhän ne tule jollekin klubikeikalle lähiaikoina.
Relic
Taka-ampuja
Taka-ampuja
Posts: 1179
Joined: Tue Mar 07, 2006 20:18
Location: Helsinki

Post by Relic »

Sir wrote:Ostamalla livelätyn The Thieving Magpie saa jonkinlaista kuvaa neljästä ekasta levystä ilman että tarvitsee niitä kaikkia heti ostaa. Mut vähän ajan päästä ne joutuu ostamaan kuitenkin, kun on niin hyvästä musiikista kyse.
Totta joka sana, tuo live sisältää omat suosikkiversioni monista Fishin ajan kappaleista. Samoin kaikki neljä studiolevyä ovat todellakin niin loistavia, ettei järjestyksellä niin väliä. Myös lyhyehkö Real to Reel -live on varsin mainio. Hyvää tavaraa löytyy toki varsinaisten levyjen ulkopuoleltakin, mm. Grendel jne.
Sir
Kärpästen Herra
Kärpästen Herra
Posts: 4949
Joined: Sat Mar 04, 2006 10:32
Location: Cowschwitz

Post by Sir »

Relic wrote:
Sir wrote:Ostamalla livelätyn The Thieving Magpie saa jonkinlaista kuvaa neljästä ekasta levystä ilman että tarvitsee niitä kaikkia heti ostaa. Mut vähän ajan päästä ne joutuu ostamaan kuitenkin, kun on niin hyvästä musiikista kyse.
Totta joka sana, tuo live sisältää omat suosikkiversioni monista Fishin ajan kappaleista. Samoin kaikki neljä studiolevyä ovat todellakin niin loistavia, ettei järjestyksellä niin väliä. Myös lyhyehkö Real to Reel -live on varsin mainio. Hyvää tavaraa löytyy toki varsinaisten levyjen ulkopuoleltakin, mm. Grendel jne.
Onkohan Grendelin studioversiota edes julkaistu CD:llä? Ei löydy ainakaan meikäläiseltä muualta kuin vinyyliltä, vaikka nuo remasteroidut CD:tkin hyllyssä seisoo. Pitäis kai tutkia jostain netin syövereistä, mutta just nyt ei huvita. :lol:
Paskalla metallilla on tekijänsä.

2002-2015 ja 2016->
2014-2015
1996-2001
1989-1996
tsorl
Sateentekijä
Sateentekijä
Posts: 2339
Joined: Wed Jan 21, 2004 12:01

Post by tsorl »

YLE Teemalta näkyi tässä tänään hyvä dokumentti progen leipäkoneen eli Moog-syntetisaattorin keksijästä Robert Moogista, tulee vielä sunnuntaina uusintana. Yesin Rick Wakeman ja ELP:n Keith Emerson kävivät myös ruudussa ja kannattaa kyllä katsoa jos vähänkään kiinnostaa.
http://www.yle.fi/teema/dokumentit/ateljee/id6910.html

Vartin päästä alkaa Radio Suomessa progeyö! Jos ei ole fyysistä radiovehjettä niin tästäkin pääsee kuuntelemaan.
Gandalf carries the magic staff
Divides the armies in half
In the deeps of Helm's they engage in battle
So insane it'll make you rattle
Roskisdyykkari
Lentäjä-Ässä
Lentäjä-Ässä
Posts: 1253
Joined: Tue Jan 06, 2004 11:11
Location: Espoo

Post by Roskisdyykkari »

^ Tuon Moog-dokumentin ajastinkin nauhoitukseen jo heti, kun kuulin sellaisen tulevan telkkarista, mutta suuri kiitos myös tuosta "Progeyö"-ilmoituksesta. Täytynee virittää radio oikealle taajuudelle ja kuunnella progea läpi yön, mikäs siinä :D .
Roskisdyykkari
Lentäjä-Ässä
Lentäjä-Ässä
Posts: 1253
Joined: Tue Jan 06, 2004 11:11
Location: Espoo

Post by Roskisdyykkari »

Nostetaanpas topicia LOISTAVALLA uutisella:
DMG Live!: Robert Fripp's Diary wrote:18.22
A call to Chateau Belewbeloid, where Adrian is yesterday-returned from touring with The AB Power Trio. We discussed the arising notion of terror. All the members of King Crimson (Line-up Eight) are now in place for 40th. Anniversary Celebrations of The Mighty Crim.
Hieno juttu tosiaankin, ja toivottavasti saapuvat Suomeenkin kunhan kiertueensa käynnistävät. Viimeksi taisivat olla vuonna 2003, ja lippujen hinnat olivat tuolloin käsittääkseni vain vähän yli 30€. Toivottavasti olisi tuota luokkaa tälläkin kertaa, vaikka itse olisin paikan päällä jokatapauksessa.
KuoliO
Taka-ampuja
Taka-ampuja
Posts: 1053
Joined: Fri Jan 09, 2004 14:03
Location: Lahti

Post by KuoliO »

Muistutuksena tänään Yle Teemalla klo 21.00-22.00 Jethro Tull LIVE '77.
Muistakaahan katsoa! Aqualung!
"Forward!" he cried from the rear and the front rank died.
And the general sat and the lines on the map
moved from side to side.
HikiNeito
Hell Rat
Hell Rat
Posts: 399
Joined: Fri Oct 28, 2005 22:07

Post by HikiNeito »

Suositelkaas tuolta Jethro Tullilta jotain (tai joitakin) albumeita mitä kuunnella. Kovasti kutkuttelis lähteä kattoon MetroAuto areenalle, kerta tuommoinen vanha progedinosaurus saapuu melkein kotiovelle.
"Suuteleminen ennen avioliittoa on esiaviollista seksiä." -Veli Saarikalle
Post Reply