Sonata Arctica

Keskustelua korkeakulttuureista, taiteesta ja lähinnä brutaalista jazz-musiikista.

Moderator: The Killer Krew

Iskeekö Sonata?

Kyllä ja kovaa!
47
28%
Pari hyvää biisiä, mutta siihen se sitten jääki.
58
35%
Ei iske, ei sitten yhtään
63
38%
 
Total votes: 168

GODOFTHUNDER
Hiippari
Hiippari
Posts: 1614
Joined: Wed Feb 08, 2006 22:35
Location: 666 kilometriä Hellsingistä
Contact:

Sonata Arctica

Post by GODOFTHUNDER »

Pistetäämpäs aihe pystyy Sonatasta, tästä yhdestä Suomen kovimmasta Power metal bändistä! Itse tutustuin bändiin jokunen aika sitten, kun luin teatrian sivuilta uutisen jossa kerrottiin Sonatan olevan tulossa esiintymän teatrialle huhtikuussa! Lompakkoonkin oli kertynyt hieman ylimäräistä, joten päätin sijoittaa rahat For the Sake of Revenge dvd:n. Sitä katsellessani kuulin siis ensimmäistä kertaa sonataa! Ja sehän iski heti todella kovaa! Tällä hetkellä suosikki biisejäni ovat mm. Fullmoon,Replica,San Sebastian ja Victoria`s secret! Varsinkin Replicassa Kakon ääni kuulosta uskomattoman kirkkaalta ja lumoavalta! Tietysti on mainittava myös kitaristi Jani Liimatainen, joka on varmasti yksi suomen taitavimmista kepittäjistä! Vaikka Jani ei juurikaan biisejä sävellä on hän silti iso osa sonataa! Enkä malta odottaa kun pääsen huhtikuussa todistamaan livenä hänen soolojaan! Huhtikuussa siis ensimmäinen sonatan keikka mulle ja sitä odotetaan nyt kuin kuuta nousevaa! Hyvä aloitus kiireiselle keikka kesälle `07!
Maiden todistettu:
06.07.05 Hellsinki 14.11.06 Hellsinki
15.11.06 Hellsinki 20.06.07 Rooma
01.07.08 Pariisi 02.07.08 Pariisi
18.07.08 Hellsinki 19.07.08 Tampere
The_Air_Raid_Siren
Tuhlaajapoika
Tuhlaajapoika
Posts: 2829
Joined: Mon Dec 27, 2004 2:30
Location: For the Greater Good of Jyväskylä

Post by The_Air_Raid_Siren »

Ihan jees bändi. Ensimmäisiä metallibändejä joihin tykästyin joskus ala-asteaikoina. Hyllystä löytyy Silence, Songs of Silence, Winterheart's Guild, Broken CDS sekä Ecliptica (viimeinen joku Viro -kopio). Meneviä ralleja löytyy ja varsinkin ensimmäinen levy on kokonaisuutenakin melko hyvä. Välillä Kakkon ääntämys särähtää ikävästi korvaan ja tukutuku -meno puuduttaa, mutta suhteellisen hyvää suomalaista power metalia joka tapauksessa. Kesäkuussahan nuo olisi mahdollisuus Heaven And Hellin ohessa katsastaa Saunassa mikäli tulee sinne lähdettyä, vaikka joiltain olenkin kuullut kommenttia, että livenä ei meno juuri vakuuta.
Until it rains ice in hell the shit will keep rolling out your mouth
No more of you - It's zero tolerance!
rocker
Sateentekijä
Sateentekijä
Posts: 2233
Joined: Sat Jan 10, 2004 11:24

Post by rocker »

Kyllä kolisee. Pidän heidän kaikista levyistään ja keikoillakin on ollut hyvä meininki. Liimatainen on todella kova kitaristi, kuten live-dvd:ltäkin voi tsekata.

Parhaat biisit: Fullmoon, Victoria's secret, Don' say a word ja Kingdom for a heart.

Studiolevyistä paras taitaa olla Ecliptica.
What we do in life, echoes in eternity
P.K.
Rautaneito Crew
Rautaneito Crew
Posts: 8076
Joined: Tue Jan 06, 2004 17:11
Location: Vantaa

Post by P.K. »

Ihan järkyttävää kuraskeidaa. Oon jopa livenäkin eksynyt näkemään tämän SOA '05:ssa. Viimeistään tuon jälkeen päätin että aion pysyä ihan helvetin kaukana tästä Kemin "ihmeestä".
Hippo
Berserkki
Berserkki
Posts: 967
Joined: Thu Jan 13, 2005 18:05
Location: Savonlinna

Re: Sonata Arctica

Post by Hippo »

Jos kerran kaikki levyt hyllystä löytyvät, niin pakkohan tästä on vähän pitää. Peruspoweria ei mitään ihmeellistä. Eli ei pärjää vaikka Masterplanille mitenkään. Ecliptica on yllättävän hyvä verrattuna muihin bändin levyihin ja sitä kuuntelee ihan mielellään sillontällöin.
The more it stays the same, the less it changes!

Rate Your Music
Hammer
Wanha Merimies
Wanha Merimies
Posts: 4137
Joined: Wed Jan 07, 2004 19:02
Location: Jyväskylä

Post by Hammer »

condemned wrote:Ihan järkyttävää kuraskeidaa. Oon jopa livenäkin eksynyt näkemään tämän SOA '05:ssa. Viimeistään tuon jälkeen päätin että aion pysyä ihan helvetin kaukana tästä Kemin "ihmeestä".
Ei mitään lisättävää. Sanasta sanaan samaa mieltä. SOA '05 keikka oli yksi huonoimmista näkemistäni.
Jukka
The Heart Collector
The Heart Collector
Posts: 4884
Joined: Thu Aug 26, 2004 17:38
Location: 40100
Contact:

Post by Jukka »

Hammer wrote:
condemned wrote:Ihan järkyttävää kuraskeidaa. Oon jopa livenäkin eksynyt näkemään tämän SOA '05:ssa. Viimeistään tuon jälkeen päätin että aion pysyä ihan helvetin kaukana tästä Kemin "ihmeestä".
Ei mitään lisättävää. Sanasta sanaan samaa mieltä. SOA '05 keikka oli yksi huonoimmista näkemistäni.
Isot pojat huutelivat tuolla kylillä, että bändi olisi ensimmäisen levyn aikoihin lasketellut komeasti ne nopeammat basarijutut nauhalta eli suomeksi playbackina, kun ei rumpalilla riittänyt taito soitella niitä livenä. Lähde on tässä tapauksessa sen verta luotettava, että enpä ihmettelisi yhtään, vaikka totta olisikin.

Anyway, aivan sama minulle, itse bändi kun ei kiinnosta metrin vertaa.
"The nightmare corpse-city of R'lyeh was built in measureless eons behind history by the vast, loathsome shapes that seeped down from the dark stars. There lay great Cthulhu and his hordes, hidden in green slimy vaults."

Dark Days Ahead
DDA@Facebook
Deathrace King
Kisälli
Kisälli
Posts: 508
Joined: Wed Feb 14, 2007 16:32
Location: Helsinki

Post by Deathrace King »

Täyttä kuraa ja b-luokan Stratokopio. Laulajalla kauhee ääni. No points. :evil:
facebook.com/mutantblastband
Graphics
Kisälli
Kisälli
Posts: 599
Joined: Sun Feb 22, 2004 22:12
Location: Espoo

Post by Graphics »

Deathrace King wrote:Täyttä kuraa ja b-luokan Stratokopio. Laulajalla kauhee ääni. No points. :evil:
Hah, ja starto onkin ö-luokan Helloween kopio?

Ennen pidin enemmänkin bändistä, mutta nykyään on jäänyt vähän hiljaisemmalle. Kyllähän tämä suomalaisista power bändeistä on ihan kirkkainta kärkeä hakaten esim väsyneen Stratovariuksen mennen tullen. Oma suosikki levyni on Winterheart's Guild. Uutta kamaa puskee sitten Toukokuusa "Unia" albumin muodossa. Jännä nähdä millaista kamaa on luvassa, kuulemma pitäisi olla vähemmän tupla tykistystä.

Minusta livenä varsin toimiva bändi.
Ipe
Wanha Merimies
Wanha Merimies
Posts: 4374
Joined: Wed Jan 07, 2004 10:28

Post by Ipe »

Hyi helvetti. Kerran katselin livenä ensimmäistä kappaletta puoleen väliin, kunnes oksensin. Lisätään vielä, että tämä tapahtui niinä 'oikeina aikoina' kun power metal jyrisi ja kovaa. Mites nykypäivänä? En välttämättä halua tietää.

Triviana vielä, että bändihän on Asan heikkos, hän kertokoot lisää. 8)
asa
MAIDEN HELL
MAIDEN HELL
Posts: 6061
Joined: Tue Jan 06, 2004 18:48
Location: Lahti Metal HELL
Contact:

Post by asa »

Heh. Onhan bändillä hetkensä, niinkuin legenda tietää minun kertoneen. Stratokopio, joka hakkaa esikuvansa 6-0 mm biisien teossa ja melodian tajussa.. Laulaja rallienglantia lukuunottamatta hyvä, rumpali sysipaska, joka laahaa livenä biisit vituiksi Ei muuta sanottavaa.
Stratocaster
Azazel
Azazel
Posts: 6078
Joined: Fri Jul 15, 2005 17:18

Post by Stratocaster »

Paskaa. Kuulemani kappaleet ovat olleet täysin koukutonta kuraa, laulajan ääni/juuri tuo asan mainitsema englanti on erityisen hirveää. Ei ole mun musiikkiani.
ozz3
Viimeinen voitelija
Viimeinen voitelija
Posts: 1959
Joined: Tue Jan 06, 2004 21:27
Location: Espoo Rock City

Post by ozz3 »

Menee kategoriaan: "melko hyvä". Laadukasta poweria, jossa miellyttää ennen kaikkea melodiat ja Kakon laulu. Herralla on hieno ääni ja se kuuluisa ääntäminen on parantunut levy levyltä.

Tuotanto ei ole kovin yksityiskohtaisesti hallussa, mutta kaikki levyt on tullut kahlattua. Ecliptica jäi mieleen lähes erinomaisena kokonaisuutena ja se onkin keikkunut ostoslistalla jonkin aikaa.

Bändin livekunnosta olin kuullut ennen viime kesäistä Tuskan keikkaa vaikka mitä, mutta hyvin tuntui homma sujuvan ja yleisölle (including me) uppoavan. Bändi oli tiukassa tikissä, aina sitä rumpujen takana istuvaa kaveria myöten. Pommit ja lavasteet olivat tyylillä toteutettuja ja tukivat musiikkia hyvin. Trooperiakin vetivät pätkän. Ainoa homma mikä oikeastaan kyrsi, olivat välispiikit ... tai niiden sisällöttömyys.

Mutta, pidän. Sonatalla on toden totta hetkensä.
|Faith No More|Candlemass|
|Tuska Open Air|Korn|
|Ilosaarirock|Kraftwerk||
|Muse|
The_Air_Raid_Siren
Tuhlaajapoika
Tuhlaajapoika
Posts: 2829
Joined: Mon Dec 27, 2004 2:30
Location: For the Greater Good of Jyväskylä

Post by The_Air_Raid_Siren »

Vaikka oma kiinnostus bändiä kohtaan onkin laimentunut melkoisesti vuosien saatossa, niin Eclipse on kyllä edelleen kovaa kamaa. Kakkon ääni miellyttää kyllä korvaa jos tuon aikaisesta ääntämyksestä ei liikaa piittaa, ja nimenomaan ne biisien melodiat, niin istrumenttien kuin laulumelodiatkin, ovat aika herkkua melodisen musiikin ystävälle. Myöhemmistä levyistä minulle on jäänyt jotenkin melko tasapaksu vaikutelma, tosin ainakin Winterheart's Guildilla on pari todellista huippubiisiä.
Until it rains ice in hell the shit will keep rolling out your mouth
No more of you - It's zero tolerance!
Jussi K
GammaWeen
GammaWeen
Posts: 8858
Joined: Mon Oct 17, 2005 18:32
Location: Oulu

Post by Jussi K »

Mahtava bändi, ei liikaa tule kotimaisia mieleen, jotka näin hyvin kelpaisivat. Ansainneet kaiken sukseensa, jota voisi melkeinpä crossoveriksi nimittää, siinämäärin alkaa niitä kuuntelijoita koti- ja ulkomailla löytyä suurella otoksella. Siitä myös harvinaisuus, että omaan mieleeni jokainen studiolevy on ollut edellistä parempi! Toivottavasti myös jatkuu näin.. toukokuussa tuleva Unia ei kuulemma ole todellakaan poweria enää :) Tämän suuntauksen Queenmaisuuksiin (Kakon suuri suosikki, ei ollenkaan huono valinta), tunnelmointiin ja omanlaisiin hetkiinsä on havainnut kyllä parilta edelliseltä tuotokselta. Ainoastaan livejulkaisut eivät liiemmin jaksa audiotuotteina kiinnostaa, kymmenkunta keikkaakin nähneenä mukaan mahtuu loistavia ja huonoja, mutta bändi on silti parhaimmillaan levyllä.

Ecliptican ilmestyessä (& levykauppiaan soittaessa sitä ennenkin UnOpened-singleä malliin "tässä on muuten uusi Stratovarius!" tuomioni oli 'liikaa kiippareita'. Lukiolaispuritaani-Jussin mielestä ne kun sopivat korkeintaan Freedom Callille, eikä kellekään muulle :roll: NW sai myös saman 'njaa' -tason kohtelun minulta aina Century Childiin asti. Sitten Successor EP:ltä syksyllä 2000 kolahti edelleen paras biisinsä San Sebastian lujaa, mutta vielä paremmin tuplabassaroinniksi vittumaisella naurulla ryyditetty puhkikulunut Still Loving You. Noin niitä covereita pitää tehdäkin! ..paitsi että I Want Out samaisella oli liian nopasti roiskittu & kiipparisoolo kitaran paikalla pitäisi olla kriminalisoitavaa.
Silencellä olikin sitten debyytin yksioikoisempaa tyyliä runsaampaa kamaa, kuten mainio murhaballadi End Of This Chapter tai eeppinen kirjasovitus The Power Of One. Lisää sfäärejä kirjoon saatiin Winterheart's Guildilla & uusimmalla Reckoning Nightilla, joilta meikäläisen on todella vaikea osoittaa heikkoa biisiäkään! The Ruins Of My Life, White Pearl-Black Oceans, My Selene, Gravenimage.. aivan loistavaa materiaalia, jolla (toki hyvät hetket omaavan) debyytin rallien perusteella bändiä dissaavien sietäisi sivistää tietämystään. Vaikka progemaisuutta yleensä vihaankin, todella erikoinen kikkailu The Boy Who Wanted To Be a Real Puppetissa tekee bändistä aina vain enemmän omaperäisen, johon on mitään muita (kuiva-stratovariuksesta puhumattakaan) paha mennä yhdistämään. Todella loistavaa sävellysjälkeä, maamme huippua.
Sent from my Panzerkampfwagen Tiger using Enigma
poolrules
Veriveli
Veriveli
Posts: 5443
Joined: Tue Jan 06, 2004 20:09
Location: Back in the Village

Post by poolrules »

Kyllä tätäkin powerin ystävänä kuuntelee, vaikka ei olekaan alansa terävintä kärkeä. Varsinkin Kakon rallienglanti ei ole meikälle ikinä parhaalla tavalla uponnut. Eihän sitä pitäisi tuollaisten pikku seikkojen antaa häiritä, mutta minkäs teet kun se korviin särähtää. Livenä tullut nähtyä kahdesti ja molemmilla kerroilla melko hengetöntä menoa. Molemmat kerrat tosin ulkona festareilla nähtynä, joten siitä miten toimii sisätiloissa asialle enemmän omistautuneen yleisön edessä ei ole kokemusta.
Stratocaster wrote:Paskaa. Kuulemani kappaleet ovat olleet täysin koukutonta kuraa, laulajan ääni/juuri tuo asan mainitsema englanti on erityisen hirveää. Ei ole mun musiikkiani.
Ja Helloween on vieläkin ihan vitun kova vai?
baal
Hang-Around
Hang-Around
Posts: 178
Joined: Mon Jan 22, 2007 16:58
Location: Eura

Post by baal »

Stratocaster wrote:Paskaa. Kuulemani kappaleet ovat olleet täysin koukutonta kuraa, laulajan ääni/juuri tuo asan mainitsema englanti on erityisen hirveää. Ei ole mun musiikkiani.
Stratocaster sanoikin jo tuossa tekstissään samat asiat jotka päässäni pyörii tätä bändiä ajatellessa.Ei siis ole musiikki makuuni.

EDIT:http://www.youtube.com/watch?v=HCsCAeMtgmQ Rallienglanti :lol: :lol:
Last edited by baal on Sat Sep 22, 2007 15:45, edited 1 time in total.
19.7.2008
Made of Iron
Kisälli
Kisälli
Posts: 565
Joined: Fri Feb 20, 2004 16:44
Location: Jyväskylä

Post by Made of Iron »

Hyvä bändihän Sonata on. Jostain syystä joutunut hevipoliisien hampaisiin, johtuneeko sitten alkuvuosien kompuroinnista vai mistä. Eipä ole ikinä haitannut Kakon englanti tai Portimon rumpalointi, tosin vähän monipuolisempaa se kannutus voisi tietysti olla. Kaikki studiolevyt löytyy hyllystä + livelevy ja DVD. Tuo DVD ei kyllä mikään hääppöinen ole, peruskeikka kuvattu narulle ja siinä se. Debyytti ja tuorein levy kolahtaa parhaiten, Reckoning Nightinstakin alkaa olla sen verran aikaa, että uuttakin levyä saisi pikkuhiljaa pukata ulos. Aika harvoin tulee bändiä nykyään kuunneltua, mutta jospa se uusi levy auttaa asiaan. Livenä muutaman kerran nähty ja hyvin on aina toiminut. Koukutonta kamaa en tästä saa sitten millään, joten Stratokin voisi taas heittää ne ennakkoluulot romukoppaan ja levyt uudelleen arviontiin.
P.K.
Rautaneito Crew
Rautaneito Crew
Posts: 8076
Joined: Tue Jan 06, 2004 17:11
Location: Vantaa

Post by P.K. »

Siihen tarvita mitään kompurointia. On vaan ihan hirveätä "musiikkia". Toki ne melodiat ja tuplabasarit on jo sitä tasoa ettei pokkana ainakaan pysty kuuntelemaan ollenkaan. Tuloksena on joko täysrepeäminen tai totaalivitutus. Yleensä tuo jälkimmäinen.

Ainiin. Muistan vielä kun (Kura)Sonta Fartica oli Tuskassa vuonna 2004. En ollut seuraamassa bändiä todellakaan mutta melkoisen matkan päähän asti kuulin aivan hirveät raiskausvedot Helloweenin "I Want Out":sta ja Scorpionsin "Still Loving You":sta. Ne ei ollu mitään kovin mukavia vetoja eikä niitä kovinkaan lämmöllä muista, muuta kuin äänisaasteena.
Made of Iron
Kisälli
Kisälli
Posts: 565
Joined: Fri Feb 20, 2004 16:44
Location: Jyväskylä

Post by Made of Iron »

condemned wrote:Siihen tarvita mitään kompurointia. On vaan ihan hirveätä "musiikkia". Toki ne melodiat ja tuplabasarit on jo sitä tasoa ettei pokkana ainakaan pysty kuuntelemaan ollenkaan. Tuloksena on joko täysrepeäminen tai totaalivitutus. Yleensä tuo jälkimmäinen.

Ainiin. Muistan vielä kun (Kura)Sonta Fartica oli Tuskassa vuonna 2004. En ollut seuraamassa bändiä todellakaan mutta melkoisen matkan päähän asti kuulin aivan hirveät raiskausvedot Helloweenin "I Want Out":sta ja Scorpionsin "Still Loving You":sta. Ne ei ollu mitään kovin mukavia vetoja eikä niitä kovinkaan lämmöllä muista, muuta kuin äänisaasteena.
Olitkin jo ehtinyt vastamaan aikaisemmin, mutta kertaus on opintojen äiti. :peukku ylös:
Pentelesh
Rautaneito IRC Crew
Rautaneito IRC Crew
Posts: 2509
Joined: Tue Jan 06, 2004 17:37
Location: Susirajan tuolla puolen.

Post by Pentelesh »

Kolme ensimmäistä levyä on ihan timageja! Reckoning Night nyt on puoliksi paskaa ja puoliksi kovaa kamaa kamiinasta. Studio levyjä pystyykin lävitse käymään ihan huoletta, mutta livenä Kakko on AIVAN VITUN HIRVEÄ! Eipä se ääntäminen minnuu haittaa paskankaan vertaa, mutta jos vedetään kokoajan nuotin ohi livenä niin sou not. Laulun kompurointi studiossa on kivaa...

That's my two cent's
Nurse Them Feed Them Kill Them
Blank Eyes Stare Into An Empty Space
Dreaming In The Dark Dancing In The Wild
Visions From This Zombie Circus
Tolppanen
klaus Järvinen
klaus Järvinen
Posts: 447
Joined: Tue Jan 10, 2006 23:39
Location: Tuusula (Kellokoski)
Contact:

Post by Tolppanen »

No kyllä iskee. Ja KOVAA! Itseasiassa Sonata Arctica on juuri se yhtye, joka minut metallimusiikin maailmaan aikoinaan toi, taisin olla jollain neljännellä luokalla. Sonatalta ei silloin ollut tullut muuta kuin debyytti, mutta sekin on aivan loistava levy. Lempilevyni on kuitenkin Silence, joka on täynnä toinen toistaan loistavampia veisuja ja suurinosa suosikkibiiseistäkin löytyy tuolta levyltä. Niin ja Sonatan kolme parasta biisiä, The Power Of One, Weballergy ja Tallulah.

Jäsenistä sen verran, että Jani Liimatainen (hyvä etunimi muuten kaverilla :wink: ) on Suomen paras kitaristi ja mitä Kakon rallienglantiin tulee, ei se meikäläistä haittaa tippaakaan ainakaan nopeissa biiseissä. Miksi valittaa, kun en itse ole sen parempi? Balladeissa tosin joskus särisee ilkeästi korvaan, mutta en anna sen häiritä.

Siis... Sonata Arctica on yksi parhaista power-bändeistä ja Suomen paras yhtye.
Up The Irons! \,,/
Hese
Maiden Venturer
Maiden Venturer
Posts: 5524
Joined: Tue Jan 06, 2004 17:25
Location: Vantaa

Post by Hese »

Hyvä suomalainen bändi mitä on tullut seurattua debyytistä asti, joka on vieläkin bändin paras levy. Eipä tuo kakon englannin lausunta ole häirinnyt missään vaiheessa, rumpali on kyllä aivan paska kuten joku muukin tässä topicissa on ehtinyt toteamaan. Livenä nähty muutamat kerrat ja kyllä ne ihan kelpo shown vetää. Uutta levyä odotellessa...

np. Sonata Arctica - Victoria's Secret

edit. Conde, niin ja sonatan versio still loving yousta hakkaa kyllä 100-0 alkuperäisen kuraversion. 8)
Jussi K
GammaWeen
GammaWeen
Posts: 8858
Joined: Mon Oct 17, 2005 18:32
Location: Oulu

Post by Jussi K »

Miekään en ole yleensä noissa asioissa tarkkana koskaan ottanut mitään T. Kakon ulosannista tuolla tavalla, ehkä paria alkupään balladia (joissa tuo lausuminen siis korostuu, kun hitaammmalla temmolla saa jopa selvääkin) lukuunottamatta. Erityisesti tuo tapansa vetää livenä välillä jotkut kohdat murahtaen/rääkyen/tmv. levyversiosta poikkeavalla tavalla sai aina varauksettoman kannatukseni, ikävä kyllä on vähentänyt sitä viime vuosina.. pöh, ei se nyt niin haittaa jos ääni vähän kärsii -kuunnelkaa vaikka Blackie Lawlessia nyt :wink: karismaa!
condemned wrote: On vaan ihan hirveätä "musiikkia".
Noinhan ei voikaan sanoa seiskatuumapörinöistäsi.
condemned wrote:Toki ne melodiat ja tuplabasarit
Niillähän sitä parhain mussiikki juuri tehdäänkin :P the only way. ns: melodiaa ja tuplabasaria by GammaRay.
GODOFTHUNDER wrote:Onkos kukaan lautalaisista tulossa Teatrian keikalle huhtikuussa? Jussi K?
Miehän käytännössä asun siellä; toki Sonatan aina mielellään tsekkaa. Edellinen SA-keikkahan myi paikan (isolla kapasiteetilla 2300!) loppuun itsenäisyyspäivänaattona 2005.
Last edited by Jussi K on Tue Feb 27, 2007 22:40, edited 1 time in total.
Sent from my Panzerkampfwagen Tiger using Enigma
GODOFTHUNDER
Hiippari
Hiippari
Posts: 1614
Joined: Wed Feb 08, 2006 22:35
Location: 666 kilometriä Hellsingistä
Contact:

Post by GODOFTHUNDER »

Itsellekkin on tuo Kakkon englannin ääntäminen pistänyt korvaan parissa balladissa esimerkiksi Tallulahissa! Muissa biiseissä ei oo paljoa korvaan pistänyt, eikä se nyt tuossa Tallulahissakaan "menoa" haittaa! Onkos kukaan lautalaisista tulossa Teatrian keikalle huhtikuussa? Jussi K? Anyone?

Helloween coveria en oo kuullu, mutta Still loving you:n oon, ja kyllä se muhun iskee, ehkäpä paremmin kuin alkuperäinen! Täytyy vetää vielä sen verran takaisin, että tuo taisikin olla ensimmäinen biisi, jonka Sonatalta kuulin!

Np. Sonata Arctica - Still loving you
Maiden todistettu:
06.07.05 Hellsinki 14.11.06 Hellsinki
15.11.06 Hellsinki 20.06.07 Rooma
01.07.08 Pariisi 02.07.08 Pariisi
18.07.08 Hellsinki 19.07.08 Tampere
Post Reply