Tervetuloa Iron Maiden Tribute Nightiin!

22.12.2008

Perjantaina 16.1.2009 Raumalla järjestetään Iron Maiden -faneille mieluinen ilta.

Bar Hovissa (Kalliokatu 25) ilta alkaa klo 22.00 ja päättyy 04.00. Esiintyjänä on tamperelainen Iron Maiden tribuuttibändi The Coverslaves, joka vetäisee pari settiä Iron Maidenia. Toisessa setissä laulusta vastaa Kilpi-yhtyeestä tuttu Taage Laiho. Ohjelmassa on myös Maiden karaokea, kilpailuja ym. specialia aiheeseen liittyen.

Edullista majoittumista tarjoaa hotelli Kalliohovi, jonka yhteydessä Bar Hovi myös sijaitsee. Kahden hengen huone maksaa 76 euroa sisältäen pääsylipun Iron Maiden Tribute Nightiin ja loistavan aamiaisen. Hotellivaraukset suoraan numerosta 02 838 81, mainitse alennuskoodi IRON MAIDEN.

Ennen Bar Hovia on tarkoitus lähteä Rautaneito.comin sekakäyttäjien kanssa saunan lauteille. Paikka riippuu hieman osallistujamäärästä. Ennakkobileet alkavat klo 17.00. Tilaisuus on meluisa, mutta maksuton. Ikäraja on 20 vuotta ja voimassa oleva käyttäjätunnus Rautaneito.comiin tai erillinen kutsu edellytetään. Ilmoittautumiset ja infoa etkoista e-maililla toni.brigatti@rautaneito.com.

Raudat kattoon,

Toni Brigatti

Lisätietoja:

www.barhovi.fi

www.kalliohovi.fi

toni.brigatti@rautaneito.com

info@barhovi.fi