Road trip – päivä 18

4.8.2019

Hampuri – Wacken – Hampuri 145 km

Nukuttiin pitkään, nasautettiin vähän aamupalaa puolilta päivin ja lähdettiin saunomaan taas. Perinteinen kuvio ja helvetin kuumaa oli, poikakin oli mukana saunameisterin käsittelyssä. Just sopivasti hotellihuoneeseen F1 aika-ajojen Q3:seen ja sen jälkeen olikin tunnin torkkujen vuoro. Melko rentoa meininkiä 😊.

Festarien viimeisen päivän kävin katsomassa yksin, kun nuorta miestä ei tämän päivän bändit kiinnostaneet niin kovasti ja varmaan jo vähän alkaa olla turnausväsymystäkin, mutta ei ole ihme, kun on sitä havaittavissa välillä itselläkin. Ilta Wackenissa meni kivasti katsoen lavoilla Powerwolfia, Parkway Driveä ja Saxonia. Lisäksi järjestäjä julkaisi ensi vuoden ensimmäiset artistit, joista etenkin Judas Priest ja Amon Amarth ovat kovaa kamaa. Puoli neljältä takaisin hotellille nukkumaan ja seuraavana päivänä alkaakin sitten viimeinen osuus meidän road tripillä. Ajetaan ensin Helsingborgiin yöksi ja sieltä Tukholmaan, josta laivalla Turkuun.

Alue on käsittämättömän iso ja sinne eksyy melko helposti pikkupäissään. Käveltiin alalaidassa näkyvää Wackenin kylän raittia joka ilta parkkipaikalta.
Yhtään biisiä en ollut aikaisemmin Parkway Driveltä kuullut, mutta ihan kelpo tuuttausta oli sekin. Basisti oli telonut polvensa muutama päivä takaperin niin soitteli pyörätuolista käsin.
Saxon tuli katsottua hyvältä paikalta lavan ja mixauskopin välistä keskeltä. Wanhat äijät painoivat hyvin rock n rollia menemään ja muistelivat menneitä.
Wackenin legendaarinen härän palava pää. Aika landella oltiinkin, lehmän paska haisi koko ajan 😂