H-D & BMW Nordic Wedding Rally – Päivä 9

11.7.2023

Reine – Fredvang (Kvalvika Beach & Ryten) – Reine 52 km (yhteensä 2864 km)

Yllättävän hyvässä hapessa noustiin kasilta aamupalalle viereiseen ravintolaan, jossa päätettiin lähteä hieman väsyneistä jaloista huolimatta retkeilemään Ryten vuorelle, josta avautuu kivat näkymät Kvalvika Beachille. Tämän reitin pitäisi ennakkotietoihin perustuen olla paljon eilistä kapuamista kesympi, mutta pari tuntia per sivu talsittavaa riittäisi. Sattui todella hyvä keli näihin puuhiin, aurinko paistoi ja oli sopivan vilakka, että hiki tuli, mutta kuumuuteen ei kuollut. Ajeltiin parkkiin Innersandin maksulliseen parkkiin, jossa pyörien pysäköinnistä pulitettiin 8 euroa yhteensä. Onneksi mentiin tähän kaikista lähimpään parkkiin, kun vaihtoehtoja oli pari kilsaa kauempanakin.

Motörhikerit lähtövalmiina – taas mennään!

Reitille oli laitettu paljon pitkospuita ja jonkun verran oli isohkoa kivikkoa ja hyviä polkuja. Koville se otti tämäkin patikointi, mutta ei lähimainkaan niin paljoa kuin eilinen porrastreeni. Näkymät ylhäällä olivat taas vaivan väärtti. Köllöteltiin, syötiin suklaata ja juotiin limukkaa sekä otettiin kuvia. Joku hurjapää lähti alas rannalle liitovarjollakin, onneksi ei mennyt sukkana alas. Vajaa pari tuntia lampsittiin takaisin ja mentiin hotellilla saunaan, jossa höpistiin parin saksalaisten jantterin kanssa maailman menosta. Olikin hyvä Harvian kiuas ja sauna todella lämmin. Paikat olivat aika mäsänä molemmilla parin päivän urheilusuorituksista johtuen, kun ei oltu oikein treenattu kotona 😂.

Kvalvika Beach kuvattuna Rytken vuorelta käsin. Tuonne rannalle meni myös polku, mutta ei oikein virta riittänyt sinne asti tällä kertaa.

Illallista varten oltiin varattu pöytä kylän parhaasta ja ainoasta kuppilasta Gammelbuasta, jossa syötiin todella erinomainen ja runsas maistelumenu. Poroa, lammasta, valaan lihaa, kaikenlaista kalaa yms. Jälkkäriksi ruskeajuustojäätelöä ja sitten oltiinkin valmiita jo petiin. Yle Areenasta vielä perinteiset uutiset ja urheiluruutu, jonka jälkeen uni jo tulikin. Vaan lyhyeksi jäivät unet, jostain syystä jo kolmelta lakkasi nukuttamasta.

Vuoristojääkäri poseeraa 😎
Musta Lammas & Kultainen Suihku + väsynyt mutta onnellinen kuski