Hui hai kerma, kohta lentää keihäs! - YLEISTOPIC

Keskustelua korkeakulttuureista, taiteesta ja lähinnä brutaalista jazz-musiikista.

Moderator: The Killer Krew

Iron Constable
Crusader
Crusader
Posts: 7990
Joined: Tue Jan 06, 2004 15:13
Location: Bay Area, Southern Finland

Re: Hui hai kerma, kohta lentää keihäs! - YLEISTOPIC

Post by Iron Constable »

Sätkitään, sätkitään. Tällä on tosiaan huikea kulttuurihistoriallinen merkitys, vaikkei tänne juuri mitään enää kirjoittelekaan, niin toisinaan intoutuu lukemaan omia ja muiden muinaisia tekstejä, voi että mitä tajunnanvirtaa on tänne läjäytelty valtavat määrät. Pärstä ja ukko vanhenee, mutta musa ei lähde minnekään, ihan yhtä Up The Irons edelleen !
Nykyään melkein kaikki on jännää.
Pertti Keinonen
Rautakansleri
Rautakansleri
Posts: 5391
Joined: Sun Jan 04, 2004 21:07
Location: Länsirannikko
Contact:

Re: Hui hai kerma, kohta lentää keihäs! - YLEISTOPIC

Post by Pertti Keinonen »

On the worlds hands wrote: Sun May 26, 2024 20:35 Joo kaikista vaikeimmat tapaukset täällä enää sammaltaa sivuston viimeisiä kuolonkorinoita, mutta koitetaan nyt sätkiä ainakin niin kauan kuin itse bändikin. Kyllähän se surullinen päivä tulee olemaan kun epäilemättä kymmenen vuoden sisään paiskataan pillit pussiin, mutta sitä ei vielä pidä miettiä. Eihän se yhtä selvä asia ole että niin tapahtuu heti välittömästi yhtyeen lopetettua, mutta selvempi kuitenkin kuin Cisse Häkkinen vieroituksessa. Ja joo sata kertaa sadasta mieluummin näin että autistinen riita jostain settilistaspekuloinnista kerran kolmeen vuoteen kuin että koko helahoito alhaalla ja sisältö elämästä sitä myötä ainakin kymmenen pinnaa pakkasella.
Eiköhän räväytetä ja järjestetä Kultsan keikan jälkeen miksauskopin eteen Rautaneito miitti eli koristaan siellä kahdestaan :twisted: Minut tunnistaa Bruce Dickinson paidasta. Toisinaan saatan käyttää myös Maidenin t-paitaa :mrgreen: Ja mukana mulla on todnäk puolet minun elopainosta omaava raumalainen nuori mies Tipi. Yhdessä näytämme Ohukaiselta ja Paksukaiselta from Hell :wink: Tipsun kanssa käydään seuraavana päivänä tillin tallin Tallinnassakin.
Iron Constable wrote: Thu Jun 06, 2024 22:51 Sätkitään, sätkitään. Tällä on tosiaan huikea kulttuurihistoriallinen merkitys, vaikkei tänne juuri mitään enää kirjoittelekaan, niin toisinaan intoutuu lukemaan omia ja muiden muinaisia tekstejä, voi että mitä tajunnanvirtaa on tänne läjäytelty valtavat määrät. Pärstä ja ukko vanhenee, mutta musa ei lähde minnekään, ihan yhtä Up The Irons edelleen !
Soon just näin! Tajunnanvirtaa tosiaan. Täällä se säilyy, kun tuolla Facessa se hukkuu, mutta toisaalta sielläkin on puolensa.
Mitä ryppyisempi rusina, sitä makiampi maku!
Post Reply