Rautaneito.com

A short text to describe your forum
Tänään on Ma Kesä 25, 2018 16:21

Kaikki ajat ovat UTC+03:00
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 6 viestiä ] 
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: La Joulu 23, 2006 13:10 
Poissa
Even Steven
Even Steven
Avatar

Liittynyt: Su Tammi 04, 2004 0:27
Viestit: 550
Paikkakunta: In the woods...
Welcome home - we´ve missed you!

Foorumillemme rekisteröityy tasaiseen tahtiin uusia käyttäjiä ja olemme keränneet tähän Netikettisäännöt, joiden mukaan käyttäydytään Rautaneito.comin keskustelufoorumilla:

1. Uudet käyttäjät ovat automaattisesti henkilökunnan valvovan silmän alla rekisteröidyttyään, joten sääntöjen noudattaminen ja niihin tutustuminen on todellakin suositeltavaa.

2. Käytä Kuva Haku nappia oikeasta yläkulmasta ennen kuin aloitat uuden "Mikä on suosikkikappaleesi?" -viestiketjun. On todennäköistä, että aikomasi aihe on käsitelty jo aikaisemmin foorumilla vuosien varrella, joten laitetaan kaikki aihetta koskevat kirjoitukset samaan vanhempaan viestiketjuun, eikä aloiteta toista samanlaista! Käytä siis hetki kirjauduttuasi ja silmäile foorumi läpi - ei aiheita kuitenkaan niin hirveästi ole selailtavaksi. Saat samalla paremman kuvan koko foorumista ja tiedät, että mitä aiheita on jo käsitelty. Jos joku aihe eli topic on ajautunut viimeiselle sivulle, se ei tietenkään tarkoita, että aihe olisi loppuunkäsitelty tai että siihen ei saisi vastata.

3. Tämä on todellakin keskustelufoorumi, joten yhden sanan mittaisten viestien kirjoittaminen kymmenellä hymiöllä höystettynä EI ole keskustelua. Perustele mielipiteesi, jotta saadaan aikaan hyvää ja jopa mahdollisesti syvempääkin keskustelua, josta on jotain hyötyä. Pelkkä provoaminen (=ärsyttäminen) ei johda mihinkään. Tyhjänpäiväistä länkytystä ei kaipaa kukaan, joten mieti pariin otteeseen, että onko kirjoittamassasi tekstissä mitään järkeä, ennen kuin postaat sen. Muista, että sadat ihmiset lukevat viestisi, joten järjen käyttö sisällön suhteen on todellakin sallittua. Samalla voit oikolukea tekstin kirjoitusasun, jotta teksti olisi muiden selkeästi luettavissa. Hymiöt, lihavoinnit, kursivoinnit ja erilaiset värit ovat tehokeinoja, eivät aktiivikäyttöön tarkoitettuja. Jos kirjoituksen lähettämisen jälkeen tulee mieleen jotain lisättävää tai kukaan ei ole vielä ehtinyt kirjoittaa edellisen viestisi jälkeen, käytä Kuva -nappia lisätäksesi OMAAN viestiisi unohtuneet asiat. Muiden viestejä voivat muokata VAIN moderaattorit.

Henkilökunta poistaa automaattisesti ja varoituksetta turhaksi katsomansa viestit, joten mieti oikeasti tarkkaan, mitä olet kirjoittamassa. Jos viestisi siis jostain syystä katoaa, on syytä mennä itseensä. Mikäli käyttäjä tästä huolimatta jatkaa samalla linjalla, hänelle annetaan huomautus yksityisviestillä. Jos tästäkään huolimatta käytös ei muutu, poistetaan käyttäjä joko määräajaksi tai pysyvästi foorumilta. Ole siis tarkkana ja seuraa aktiivisesti foorumin tapahtumia, ettei tule ikäviä yllätyksiä.

4. Ennen kuin kyselet aiheesta X topiikissa X, lue kyseisen topicin kaikki viestit/sivut, jos vastaus löytyisi sieltä jo, vaikka kyseessä olisikin jo monen sivun pituinen aihe. Painotamme oma-aloitteisuutta tässäkin asiassa. Yleensä Google tai muu vastaava hakukone kertoo kyllä vastauksen kysymykseen kuin kysymykseen. Jos on laiska, eikä jaksa lukea muiden kirjoituksia, ei parane kirjoittaa omiakaan. Ne vanhat kirjoitukset ovat lukemista varten eivätkä koristeita.

5. Moderaattoreiden huomautuksiin on syytä suhtautua vakavasti. Emme varoita samasta asiasta moneen kertaan, joten jos varoitettu henkilö ei muuta käytöstään, kyseinen henkilö poistetaan joko määräaikaisesti tai pysyvästi foorumilta. Valitusoikeutta ei ole, joten älä siis hanki nimeäsi PENALTY BOXIIN. Ylläpitäjillä ja moderaattoreilla ei ole minkäänlaista velvollisuutta perustella päätöksiään sen kummemmin. Tämä on yksityishenkilön ylläpitämä foorumi, joten sananvapauteen tms. vetoaminen ei täällä auta.

6. Lelumoderointia ei katsota hyvällä. Foorumilla on tarpeeksi henkilökuntaa, joka hoitaa moderoinnin ja siistii foorumia tarpeen tullen, heti kun huomautettavaa löytyy. Muiden käyttäjien ei siis tarvitse päteä sillä saralla. Moderaattoreille toki saa osoittaa epäkohtia YV:llä, jos emme heti huomaa jotain, mutta käyttäjien ojentamiseen on valtuudet vain meillä.

7. Kerran foorumille rekisteröidyttyäsi ei nimimerkkiäsi/nickiäsi tulla pyynnöistä huolimatta erikseen poistamaan mikäli jostain syystä päätät lopettaa foorumin käyttämisen. Ylläpitoa ei siis näin ollen kannata asian tiimoilta lähestyä.

8. Foorumilla on oma erillinen osionsa käyttäjien väliselle kaupankäynnille ja sitä koskevat näiden lisäksi omat säännöt. Näihin on tutustuttava ennen kauppapaikan käyttöä.

9. Jos laitat viestiisi linkin videoon (youtube) tai artikkeliin, niin kerro viestissä lyhyesti mistä linkissä on kysymys, tai mikä siinä on aiheena. Näin säästyy lukija monelta vaivalta, jos on esimerkiksi nähnyt ko. videon ennestään.

10. Käyttäjäprofiilissa valittavan AVATARKUVAN maksimikoko on 100 x 100 pikseliä, eikä yhtään enempää. Tiedosto saa olla myös MAKSIMISSAAN 10KB! Tämä sulkee käytännössä pois kaikki animoidut kuvat, sillä niiden koko melko varmasti ylittää sallitun 10 KB. Lisäksi allekirjoitukseen on kiellettyä liittää minkäänsortin kuvia.

11. Kaikkien ei-virallisten julkaisujen (ts. bootlegien) osto ja myynti foorumilla on lainsäädännöllisistä syistä kielletty. Myös minkäänlaisia torrent-linkkejä EI sallita (poislukien kuitenkin YouTube- ja vastaavat). Bootlegeista keskustelu on sallittua ja suotavaa.

Up The Fuckin´ Irons!

_________________
And your last thought was that you have become a noise a thin, nameless noise, among all these others howling in the empty dark room.

darling didn't we kill you?


Ylös
   
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ke Loka 10, 2007 17:46 
Poissa
MAIDEN HELL
MAIDEN HELL
Avatar

Liittynyt: Ti Tammi 06, 2004 18:48
Viestit: 6056
Paikkakunta: Lahti Metal HELL
Artikla 9 lisätty, sisäistäkää!

_________________
NEVER GO FULL RETARD! - EROA KIRKOSTA!


Ylös
   
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: Ti Marras 20, 2007 0:01 
Poissa
MAIDEN HELL
MAIDEN HELL
Avatar

Liittynyt: Ti Tammi 06, 2004 18:48
Viestit: 6056
Paikkakunta: Lahti Metal HELL
Artikla 10 lisätty muistutukseksi myös tänne, kun foorumille on alkanut ilmestymään liian isoja avatareja.

_________________
NEVER GO FULL RETARD! - EROA KIRKOSTA!


Ylös
   
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: La Touko 03, 2008 13:21 
Poissa
The Heart Collector
The Heart Collector
Avatar

Liittynyt: To Elo 26, 2004 17:38
Viestit: 4884
Paikkakunta: 40100
Kohta 11 lisätty.

_________________
"The nightmare corpse-city of R'lyeh was built in measureless eons behind history by the vast, loathsome shapes that seeped down from the dark stars. There lay great Cthulhu and his hordes, hidden in green slimy vaults."

Dark Days Ahead
DDA@Facebook


Ylös
   
ViestiLähetetty: To Heinä 30, 2009 21:02 
Poissa
Rautarouva
Rautarouva
Avatar

Liittynyt: Su Heinä 20, 2008 13:02
Viestit: 456
Paikkakunta: Vithulan jänkhä
Laitetaan tämä huomautus nyt tänne.

Jos yrität rekisteröityä foorumille eikä tunnustasi odottelusta huolimatta aktivoida, kiinnittäkää huomiota seuraaviin seikkoihin:

- bändin jäsenien nimet ovat kiellettyjä nimimerkkejä
- oikein kirjoitus on enemmän kuin suotavaa, pisteet, pilkut ym. nussittavat on tarkoitettu käytettäviksi!
- jos et ole laittanut hakemukseesi syntymävuottasi, hakemus nakataan välittömästi roskikseen
- jos et osaa kirjoittaa nimeäsi tai muita erisnimiä isoilla kirjaimilla, kielipoliisiaktivoija hylkää hakemuksen välittömästi

Koittakaa nyt hiukan katsoa, mitä pistätte tulemaan.

_________________
"Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, simply surrounded by assholes." -William Gibson-


Ylös
   
ViestiLähetetty: Ke Maalis 23, 2011 14:09 
Poissa
MAIDEN HELL
MAIDEN HELL
Avatar

Liittynyt: Ti Tammi 06, 2004 18:48
Viestit: 6056
Paikkakunta: Lahti Metal HELL
http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kot ... -vastuulle

Onneksi foorumimme on suurilta osin siisti, mutta miten tämä tulee vaikuttamaan foorumiimme jää nähtäväksi. Ehkä joudumme kärkkäämmin puuttumaan joihinkin kirjoituksiin, ehkä emme.

_________________
NEVER GO FULL RETARD! - EROA KIRKOSTA!


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 6 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC+03:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)